ΑΒ Βασιλόπουλος – RECYCOM: Ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα πιο βιώσιμο μέλλον

19:01 - 19/09/2024

Την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία RECYCOM ανακοίνωσε σήμερα (19.9.2024) η ΑΒ Βασιλόπουλος, θέτοντας σε εφαρμογή ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα ανακύκλωσης ενδυμάτων και υποδημάτων. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, έχουν τοποθετηθεί 17 μοβ μεταλλικοί κάδοι σε επιλεγμένα κεντρικά καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, τόσο στην Αττική όσο και σε περιοχές εκτός αυτής. Οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα ... Περισσότερα To άρθρο ΑΒ Βασιλόπουλος – RECYCOM: Ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα πιο βιώσιμο μέλλον δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν αποκλείει να ξεκινήσει πόλεμος στη Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο ξέρει ακριβώς τι θέλω»

Ματίας Λεσόρ: «Δεν ξέρω πότε, αλλά θα επιστρέψω σαν γ@μ@μ@ν@ς σκύλος»

Φωτείνη Πελούζο: Η πρωταγωνίστρια της «Μεγάλης χίμαιρας» αποκαλύπτεται – «Μιλάμε πολύ ελληνικά στο σπίτι»

Πρωτοβουλία του ΥΠΑΑΤ για γεωργούς που δεν έλαβαν την βασική ενίσχυση λόγω εκκρεμοτήτων στο Κτηματολόγιο

Παύλος Σταματόπουλος: Έφτασα 130 κιλά, είχα συναισθηματική υπερφαγία, που συνέπεσε με την απώλεια της μητέρας μου

Μάρκο Ρούμπιο: Οι ΗΠΑ δεν μπορούν να αναγκάσουν Ρωσία και Ουκρανία να υπογράψουν ειρήνη