Επικοινωνία Ιερώνυμου – Μητσοτάκη για τον κορωνοϊό – Εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου στις μητροπόλεις

17:45 - 28/02/2020

Με το ζήτημα του κορονοϊού να απασχολεί έντονα την Ελλάδα, σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επικοινώνησε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη συζητώντας […] Το άρθρο Επικοινωνία Ιερώνυμου – Μητσοτάκη για τον κορωνοϊό – Εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου στις μητροπόλεις εμφανίστηκε πρώτα στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επικοινωνία Μητσοτάκη-Ιερώνυμου για κορωνοϊό: Η Εκκλησία θα ενημερώσει του πιστούς

Επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο είχε το πρωί της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ζητώντας του την αρωγή της Εκκλησίας της Ελλάδος ως προς το κομβικό για την αποτροπή της εξαπλώσεως του νέου κορωνοϊού (2019-nCov) ζήτημα της ενημερώσεως του πιστού λαού. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου, ο κ. Ιερώνυμος επισήμανε στον πρωθυπουργό ότι, όπως πάντοτε, η… Read more » The post Επικοινωνία Μητσοτάκη-Ιερώνυμου για κορωνοϊό: Η Εκκλησία θα ενημερώσει του πιστούς appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο