Συγκλονίζει ο Γιώργος Τράγκας – “Κινδυνεύει η ζωή μου και η ζωή των μελών της οικογένειας μου”

11:12 - 29/02/2020

Σε μια πρωτοφανή εξομολόγηση προχώρησε ο Γιώργος Τράγκας, πριν λίγες, ώρες, μέσα από το δικό του κανάλι στο Youtube. Ο […] The post Συγκλονίζει ο Γιώργος Τράγκας – “Κινδυνεύει η ζωή μου και η ζωή των μελών της οικογένειας μου” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Τράγκας: Κινδυνεύει η ζωή μου και η ζωή των μελών της οικογένειας μου (VIDEO)

Σε μια πρωτοφανή εξομολόγηση προχώρησε ο Γιώργος Τράγκας. Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε μέσα από το κανάλι του στο Youtube τις πιέσεις που δέχεται στις επαγγελματικές του στέγες ενώ εξέφρασε την έντονη ανησυχία και τον φόβο πως κινδυνεύει τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του. “Κυρίες και κύριοι, σήμερα, θέλω να σας μιλήσω για τη ζωή μου” σημειώνει χαρακτηριστικά στην έναρξη του αποσπάσματος ο Γιώργος Τράγκας, προσθέτοντας “για αυτά που περνάω τον τελευταίο καιρό”. “Τις τελευταίες ημέρες υφίσταμαι φοβερές πιέσεις εξαιτίας των κυρίων Πατεράκη, Καλιτζάτζη και Βαγγέλη Μυτιληναίο. με πιέζουν στις δουλειές μου να μην μιλάω για τις επιτάξεις που γίνονται στα νησιά και για τα νέα hotspot. Αυτό τ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Ξέσπασε ο Τράγκας: «Κινδυνεύει η ζωή μου και η ζωή των μελών της οικογένειας μου…» (vid)

Σε μια πρωτοφανή και εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, πριν λίγες ώρες, μέσα από το δικό του κανάλι στο Youtube. The post Ξέσπασε ο Τράγκας: «Κινδυνεύει η ζωή μου και η ζωή των μελών της οικογένειας μου…» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο