O Γιώργος Γεροντιδάκης απέφυγε να μιλήσει για τα προσωπικά του: «Δεν έχω λόγο να απαντώ σε τίποτα που δεν έχει να κάνει με τη δουλειά μου»

14:45 - 29/09/2024

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν φήμες ότι είναι ζευγάρι με τη Δανάη Παππά

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

O Γιώργος Γεροντιδάκης απέφυγε να μιλήσει για τα προσωπικά του: “Δεν έχω λόγο να απαντώ σε τίποτα που δεν έχει να κάνει με τη δουλειά μου”

“Ποτέ δεν είχα την προσωπική μου ζωή πάνω από την επαγγελματική κι αντίστοιχα” δήλωσε ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γιώργος Γεροντιδάκης: Η έμμεση αναφορά στις φήμες για την Δανάη Παππά – «Δεν έχω λόγο να απαντώ σε τίποτα»

Πλήθος από δημοσιεύματα, ανέφεραν πως ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η Δανάη Παππά, είναι ζευγάρι το τελευταίο διάστημα. Ο ηθοποιός δεν θέλησε να επεκταθεί σε νέα του συνέντευξη. Γιώργος Γεροντιδάκης και Δανάη Παππά πρωταγωνίστησαν στον Σασμό και το τελευταίο διάστημα υπήρξαν δημοσιεύματα, που τους ήθελαν ζευγάρι και στην προσωπική τους ζωή. Οι δύο ηθοποιοί φροντίζουν να ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Γεροντιδάκης: Η έμμεση αναφορά στις φήμες για την Δανάη Παππά – «Δεν έχω λόγο να απαντώ σε τίποτα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Η Κασιμάτη του ΣΥΡΙΖΑ αφού υπερψήφισε τις αμυντικές δαπάνες κόντρα στη γραμμή, καλωσορίζει τη Φρεγάτα «Κίμων»

Πολιτικό θρίλερ Γαλλία αν η κυβέρνηση Λεκορνί περάσει τον προϋπολογισμό πριν το τέλος του έτους

Αργύρης Αγγέλου: Το «Παρά Πέντε» πρέσβευε τη φωτεινή πλευρά της ζωής

Αεροσκάφος τύπου Cessna συνετρίβη σε αεροδρόμιο της Βόρειας Καρολίνας, αναφορές για αρκετούς νεκρούς

Το κόλπο του Σαφόνοφ με την πετσέτα: Πώς ο ήρωας τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν απέκρουσε τέσσερα από τα πέντε πέναλτι εναντίον της Φλαμένγκο

Μύλος στην Εξεταστική: Να περιμένετε ομαδικές μηνύσεις, είπε ο Λαζαρίδης στην Κωνσταντοπούλου που τον χαρακτήρισε «επίορκο» και «συκοφάντη»