#Γιώργος Γεροντιδάκης

Γιώργος Καραγιάννης: Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρέτησε τον μεγάλο παραγωγό τηλεοπτικών και κινηματογραφικών προγραμμάτων (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Γιώργος Καραγιάννης: Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρέτησε τον μεγάλο παραγωγό τηλεοπτικών και κινηματογραφικών προγραμμάτων (ΦΩΤΟ) 05/04/2024 Στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (5/4) συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες τον Γιώργο Καραγιάννη, ιδρυτή των ΚΑΠΑ Studios. Στην εξόδιο ακολουθία βρέθηκαν πολλοί ηθοποιοί, από τους οποίους οι περισσότεροι έχουν δουλέψει πολλά χρόνια με την οικογένεια Καραγιάννη. Ανάμεσα σε όσους τίμησαν τη μνήμη του παραγωγού ήταν ο Τάσος Νούσιας, ο Αργύρης Πανταζάρας, ο Δημήτρης Λάλος, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, ο Γιάννης Μπέζος, ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Γιάννης Στάνκογλου και πολλ
16:46 05/04/2024

Γιώργος Γεροντιδάκης: «Είναι η πρώτη φορά που συγκατοικώ, δεν ισχύει ότι έχω παντρευτεί κρυφά»

zappit.gr
Καλεσμένος στο «Στούντιο 4» το απόγευμα της Τετάρτης (20/12) βρέθηκε ο Γιώργος Γεροντιδάκης. Ο γνωστός ηθοποιός, που συνεχίζει και φέτος […] The post Γιώργος Γεροντιδάκης: «Είναι η πρώτη φορά που συγκατοικώ, δεν ισχύει ότι έχω παντρευτεί κρυφά» appeared first on Zappit.
18:00 20/12/2023

Σασμός – Γιώργος Γεροντιδάκης: Θα υπάρξει σύγκρουση του Γιώργου με το νέο εισαγγελέα

Newsbeast.gr
Ο Γιώργος Γεροντιδάκης υποδύεται τον «Γιώργο» στην πετυχημένη σειρά του Alpha «Σασμό», έναν αστυνομικό ο οποίος ως μυστικός εξάρθρωσε ένα κύκλωμα λαθρεμπόρων, ενώ είχε σχέση με την Θοδώρα, μια σχέση που διαλύθηκε ύστερα από μια άτυχη εγκυμοσύνη. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης ήταν προσκεκλημένος σήμερα στο πλατό της «Super Κατερίνας» και μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για όλα: για τις εξελίξεις στο «Σασμό», για την παράσταση «Διάλεξε το θάνατό σου αγάπη μου» στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά και την ταινία «Καπετάν Μιχάλης» που βγαίνει την Πέμπτη στις αίθουσες. Ο Γιώργος με τη Θοδώρα υπήρξαν ένα ερωτευμένο ζευγάρι, το οποίο ένωνε βαθιά αγάπη. Η σχέση τους γνώρισε τριγμούς και τώρα είναι «η πρώτη στ
00:00 19/12/2023

Γιώργος Γεροντιδάκης: Οι τρυφερές ευχές τις συντρόφου του για τα γενέθλιά του

tlife.gr
Τα γενέθλιά του γιόρτασε χθες 21/11 ο Γιώργος Γεροντιδάκης.  Ο δημοφιλής ηθοποιός άρχισε από νωρίς να To άρθρο Γιώργος Γεροντιδάκης: Οι τρυφερές ευχές τις συντρόφου του για τα γενέθλιά του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 22/11/2023

Και όμως θα συμβεί: Από τη Δανάη Παππά, στην Ευγενία Σαμαρά ο Γιώργος Γεροντιδάκης στον Σασμό

queen.gr
Μα γιατί χαλάτε έτσι το σενάριο; Ο ρόλος της Θοδώρας στον Σασμό, θα λήξει χωρίς εκείνη στην ουσία να έχει ευχαριστηθεί τη ζωή της. Περισσότερα...
22:09 23/10/2023

Γιώργος Γεροντιδάκης: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της σύντροφο του, Άσπας Κωνσταντοπούλου

tlife.gr
Με νέα ανάρτηση ο Γιώργος Γεροντιδάκης εύχεται χρόνια πολλά στην σύντροφό του Άσπα Κωνσταντοπούλου για τα To άρθρο Γιώργος Γεροντιδάκης: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της σύντροφο του, Άσπας Κωνσταντοπούλου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 03/09/2023

Γιώργος Γεροντιδάκης: Η τρυφερή αφιέρωση στη σύντροφό του που έχει γενέθλια

okmag.gr
Ο Γιώργος Γεροντιδάκης κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και για αυτό άλλωστε δεν αναφέρεται συχνά στη σχέση που έχει με την make up artist, Άσπα Κωνσταντοπούλου. Η σύντροφός του έχει γενέθλια και ο ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, της έκανε μια τρυφερή αφιέρωση. Το φετινό […] The post Γιώργος Γεροντιδάκης: Η τρυφερή αφιέρωση στη σύντροφό του που έχει γενέθλια appeared first on OK! Magazine.
17:58 03/09/2023

Γιώργος Γεροντιδάκης: Η σπάνια φωτογραφία και οι ευχές στη σύντροφό του για την ονομαστική της εορτή

instyle.gr
Ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η Άσπα Κωνσταντοπούλου είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Τόσο ο γνωστός ηθοποιός, όσο και η make up artist κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά, όμως, ο Γιώργος Γεροντιδάκης αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση και να ευχηθεί στην αγαπημένη του […] The post Γιώργος Γεροντιδάκης: Η σπάνια φωτογραφία και οι ευχές στη σύντροφό του για την ονομαστική της εορτή appeared first on InStyle.
16:46 01/09/2023

Γιώργος Γεροντιδάκης: Ποζάρει αγκαλιά με τη σύντροφό  του στην πισίνα

okmag.gr
Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι ένας από τους πιο αξιόλογους και ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Μέσα από τις «Άγριες Μέλισσες» ως «Μελέτης» μας δίχασε και είχε τόσο haters, όσο και fans. Στο τελευταίο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της σειράς ωστόσο το Twitter δόξασε τον Γιώργο Γεροντιδάκη για όσα έκανε. Η selfie με τη σύντροφό του […] The post Γιώργος Γεροντιδάκης: Ποζάρει αγκαλιά με τη σύντροφό  του στην πισίνα appeared first on OK! Magazine.
12:58 08/08/2023

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης τα είπε όλα σε ένα post για τις φωτιές – Μέλημά σας η ανθρώπινη ζωή… χωρίς ζωή

sportime.gr
Αιχμηρή δημοσίευση από τον Γιώργο Γεροντιδάκη με αφορμή τις φωτιές που καίνε την Ελλάδα και τη διαχείριση που γίνεται. Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
21:46 23/07/2023

Γιώργος Γεροντιδάκης: «Γιατί πρέπει κάθε χρόνο να διαλέγω αν θα ζήσω ή αν θα έχω σπίτι;»

okmag.gr
Η κατάσταση στη Ρόδο με τις φωτιές έχει πάρει ανεξέλεγκτη μορφή και δυστυχώς αν είστε μακριά από το νησί δύσκολα μπορείτε να βοηθήσετε. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης με αφορμή όσα τραγικά συμβαίνουν στη Ρόδο, έκανε ένα story μές από το Instagram account του, στο οποίο ξέσπασε σχετικά με τη φωτιά και την πρόνοια/πρόληψη που δεν παρέχει […] The post Γιώργος Γεροντιδάκης: «Γιατί πρέπει κάθε χρόνο να διαλέγω αν θα ζήσω ή αν θα έχω σπίτι;» appeared first on OK! Magazine.
10:58 23/07/2023

Γιώργος Γεροντιδάκης: Με αυτές τις 10 εικόνες αποχαιρέτησε τον 2ο κύκλο του “Σασμού”

happytv.gr
Το τελευταίο επεισόδιο για τη 2η σεζόν θα δούμε σήμερα, της σειράς Σασμός. Οι περισσότεροι από τους πρωταγωνιστές, θα συνεχίσουν στον τρίτο κύκλο, όπως ο Γιώργος Γεροντιδάκης. Ο ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ευχαρίστησε τους συναδέλφους του άλλα και τους τεχνικούς, λέγοντας μάλιστα πως εκείνοι είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές της σειράς. […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Γιώργος Γεροντιδάκης: Με αυτές τις 10 εικόνες αποχαιρέτησε τον 2ο κύκλο του “Σασμού”
18:37 13/07/2023

Γιώργος Γεροντιδάκης: Το μήνυμα λίγο πριν το φινάλε του Σασμού – Το «ευχαριστώ» στα παιδιά των συνεργείων

Newsbeast.gr
Αυλαία ρίχνει σε λίγη ώρα ο «Σασμός» και το τελευταίο επεισόδιο της τηλεοπτικής σεζόν αναμένεται καθηλωτικό με τις εξελίξεις να είναι πολλές και καταιγιστικές. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, λίγο πριν γραφτεί το φινάλε της σεζόν, προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με την οποία θέλησε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του στην σειρά του Alpha. «Σήμερα τελευταίο επεισόδιο! Μια χρονιά γεμάτη με πολλά συναισθήματα και στιγμές που μας ενώνουν, μας ωριμάζουν και μας κάνουν να είμαστε έτοιμοι για μια καινούργια συναρπαστική χρονιά! Ευχαριστώ όλα τα παιδιά και των δυο συνεργείων θα το λέω πάντα ότι είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές της σειράς! Και φυσικα ευχαριστώ τους
17:00 13/07/2023

Γιώργος Γεροντιδάκης – Σασμός: Η συγκινητική ανάρτηση για το τέλος του δεύτερου κύκλου

tlife.gr
Αυλαία ρίχνει απόψε το βράδυ 13/7 ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του Alpha, “Σασμός“. Στο To άρθρο Γιώργος Γεροντιδάκης – Σασμός: Η συγκινητική ανάρτηση για το τέλος του δεύτερου κύκλου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 13/07/2023

Γιώργος Γεροντιδάκης: Σπάνια εμφάνιση στη Μύκονο με τη σύντροφό του, Άσπα Κωνσταντοπούλου – Video

okmag.gr
Τον γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσα από τη μεγάλη επιτυχία της σειράς «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1. Φέτος ωστόσο μπήκε στο καστ του «Σασμού» και κάνει αίσθηση με την ερμηνεία του. Χαμηλών τόνων, ο Γιώργος Γεροντιδάκης δεν δίνει τροφή στα MME, ενώ κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» της […] The post Γιώργος Γεροντιδάκης: Σπάνια εμφάνιση στη Μύκονο με τη σύντροφό του, Άσπα Κωνσταντοπούλου – Video appeared first on OK! Magazine.
12:58 18/04/2023

Γιώργος Γεροντιδάκης: Ο Σασμός και η προσωπική του ζωή – «Δεν μου αρέσει καθόλου το κλισέ του άνδρα κυνηγού»

tlife.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον δημοσιογράφο, Άρη Καβατζίκη παραχώρησε ο Γιώργος Γεροντιδάκης.  Ο γνωστός To άρθρο Γιώργος Γεροντιδάκης: Ο Σασμός και η προσωπική του ζωή – «Δεν μου αρέσει καθόλου το κλισέ του άνδρα κυνηγού» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:40 05/04/2023

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης για το ρόλο του Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε ο Γιώργος Γεροντιδάκης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά […] The post Ο Γιώργος Γεροντιδάκης για το ρόλο του Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες appeared first on Zappit.
13:08 05/04/2023

Η οικογένεια του Γιώργου Γεροντιδάκη είναι MasterChef επί 3 με τα δύο αδέλφια και τον πατέρα του

queen.gr
Από τα χρόνια της ταινίας «Peppermint» το 1999 μόλις στα 11 του χρόνια, μέχρι σήμερα ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι ταγμένος στην υποκριτική. Όλη όμως η υπόλοιπη οικογένεια είναι δοσμένη στην μαγειρική. Με όλους τους τρόπους.Περισσότερα...
16:04 15/03/2023

Γιώργος Γεροντιδάκης: Η σπάνια αναφορά στην προσωπική του ζωή – «Είμαι πολύ ευτυχισμένος»

tlife.gr
Με αφορμή τον ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά “Σασμός” ο Γιώργος Γεροντιδάκης μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο To άρθρο Γιώργος Γεροντιδάκης: Η σπάνια αναφορά στην προσωπική του ζωή – «Είμαι πολύ ευτυχισμένος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:40 17/02/2023

Σασμός: Ο Γιώργος Γεροντιδάκης έδωσε τα απόλυτα spoilers για την σειρά

youfly.com
Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, μιλά στη «Super Katerina» και αποκαλύπτει τις εξελίξεις της αγαπημένης σειράς του Alpha, Σασμός. Δείτε βίντεο! The post Σασμός: Ο Γιώργος Γεροντιδάκης έδωσε τα απόλυτα spoilers για την σειρά appeared first on Youfly.
13:36 17/02/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load