Δεν ξέρω πόσο καλά το καταλάβαμε αλλά τα σχόλια για τη Ματούλα Ζαμάνη είχαν ως στόχο εσένα και εμένα

21:00 - 03/10/2024

Μια φορά κι έναν καιρό, κάποιος πήγε σε μια συναυλία και την παρακολούθησε μέσα από την οθόνη του κινητού του. Την έζησε τόσο «έντονα» που τη μοιράστηκε στα social media. Όταν η Ματούλα Ζαμάνη πέταξε τη μπλούζα της στο τέλος της συναυλίας, εκείνος το θεώρησε ως το απόλυτο highlight. Δεν ήξερε όμως ότι κατέγραφε και μία από τις μεγαλύτερες παθογένειες της εποχής μας. Είτε ήταν η Ζαμάνη, η Βανδή, είτε η Φουρέιρα, η αντίδραση θα ήταν η ίδια. Το πρόβλημα δεν είναι η κίνηση, αλλά η βαθιά ριζωμένη τάση να κρίνεται η γυναικεία συμπεριφορά και εμφάνιση βάσει προκατειλημμένων και σεξιστικών προτύπων.Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο queen.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ queen.gr

Το απόλυτο casual winter look της Σοφίας Καρβέλα: Μακριά γούνα & effortless στυλ

Η τέχνη του να λες «όχι» με χάρη μέσα στον χαμό των γιορτών

Η ισχύς εν τη ενώσει: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η γιατρός της, Μαρία Καλοφώνου, τιμήθηκαν διεθνώς

Η Αλεξάνδρα Νίκα μιλά για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες για τον Αργυρό: «Τον εμπιστεύομαι απόλυτα»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν κάνω αυτή τη δουλειά για να βγάζω χρήματα ή για την υστεροφημία μου»

O George Clooney αποκαλύπτει τον «κανόνα» που έχει στον γάμο με την Amal