Μίμης Πλέσσας: Το «αντίο» της συζύγου του Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα – «Καλό ταξίδι ψυχή μου»
07:36 - 05/10/2024
Την είδηση του θανάτου του μεγάλου συνθέτη Μίμη Πλέσσα έκανε γνωστή η σύζυγός του Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα. Μέσα από μια συγκινητική ανάρτησή της στο Facebook η Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα ανακοίνωσε τον χαμό του συνθέτη Μίμη Πλέσσα. Με μια κοινή τους φωτογραφία με με στοίχους που ο ίδιος έχει ντύσει μουσικά η Λουκίλα Κάρρερ Πλέσσα τον ... Περισσότερα
To άρθρο Μίμης Πλέσσας: Το «αντίο» της συζύγου του Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα – «Καλό ταξίδι ψυχή μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μίμης Πλέσσας: Το συγκινητικό «αντίο» της συντρόφου του, Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα
Μίμης Πλέσσας «έφυγε» από τη ζωή λίγες μέρες πριν συμπληρώσει 100 χρόνια ζωής και η Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα τον αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο.
Διαβάστε το στο in.grΜίμης Πλέσσας: Το «αντίο» του Στ. Κορκολή – «Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μου θείε»
Ο 99χρονος Μίμης Πλέσσας πέθανε λίγες μέρες πριν γιορτάσει τα 100α του γενέθλια
Διαβάστε το στο thebest.grΜίμης Πλέσσας: Συγκινεί το αντίο της Λουκίλα Καρρέρ – «Σε ευχαριστώ για όλα, καλό ταξίδι ψυχή μου»»
Η είδηση πως ο Μίμης Πλέσσας έφυγε από τη ζωή σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και σε ολόκληρο το […]
The post Μίμης Πλέσσας: Συγκινεί το αντίο της Λουκίλα Καρρέρ – «Σε ευχαριστώ για όλα, καλό ταξίδι ψυχή μου»» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΜίμης Πλέσσας: Η σύζυγός του Λουκίλα Καρρρέρ τον αποχαιρετά – «Καλό ταξίδι ψυχή μου, καλή μας αντάμωση»
Έφυγε από τη ζωή ο Μίμης Πλέσσας, ο κορυφαίος Έλληνας συνθέτης, λίγες ημέρες πριν τα 100α
To άρθρο Μίμης Πλέσσας: Η σύζυγός του Λουκίλα Καρρρέρ τον αποχαιρετά – «Καλό ταξίδι ψυχή μου, καλή μας αντάμωση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr