Μίμης Πλέσσας: Το «αντίο» της συζύγου του Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα – «Καλό ταξίδι ψυχή μου»

07:36 - 05/10/2024

Την είδηση του θανάτου του μεγάλου συνθέτη Μίμη Πλέσσα έκανε γνωστή η σύζυγός του Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα. Μέσα από μια συγκινητική ανάρτησή της στο Facebook η Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα ανακοίνωσε τον χαμό του συνθέτη Μίμη Πλέσσα. Με μια κοινή τους φωτογραφία με με στοίχους που ο ίδιος έχει ντύσει μουσικά η Λουκίλα Κάρρερ Πλέσσα τον ... Περισσότερα To άρθρο Μίμης Πλέσσας: Το «αντίο» της συζύγου του Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα – «Καλό ταξίδι ψυχή μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μίμης Πλέσσας: Το συγκινητικό «αντίο» της συντρόφου του, Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα

Μίμης Πλέσσας «έφυγε» από τη ζωή λίγες μέρες πριν συμπληρώσει 100 χρόνια ζωής και η Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα τον αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο.

Διαβάστε το στο in.gr

Μίμης Πλέσσας: Το «αντίο» του Στ. Κορκολή – «Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μου θείε»

Ο 99χρονος Μίμης Πλέσσας πέθανε λίγες μέρες πριν γιορτάσει τα 100α του γενέθλια

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μίμης Πλέσσας: Συγκινεί το αντίο της Λουκίλα Καρρέρ – «Σε ευχαριστώ για όλα, καλό ταξίδι ψυχή μου»»

Η είδηση πως ο Μίμης Πλέσσας έφυγε από τη ζωή σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και σε ολόκληρο το […] The post Μίμης Πλέσσας: Συγκινεί το αντίο της Λουκίλα Καρρέρ – «Σε ευχαριστώ για όλα, καλό ταξίδι ψυχή μου»» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Μίμης Πλέσσας: Η σύζυγός του Λουκίλα Καρρρέρ τον αποχαιρετά – «Καλό ταξίδι ψυχή μου, καλή μας αντάμωση»

Έφυγε από τη ζωή ο Μίμης Πλέσσας, ο κορυφαίος Έλληνας συνθέτης, λίγες ημέρες πριν τα 100α To άρθρο Μίμης Πλέσσας: Η σύζυγός του Λουκίλα Καρρρέρ τον αποχαιρετά – «Καλό ταξίδι ψυχή μου, καλή μας αντάμωση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Τατόι: Σε ιδιώτη 24 «ιστορικά» κτίρια ώστε να γίνουν ξενώνες και εστιατόρια

Mente Fuerte για Μαρία Σολωμού: «Ό,τι και αν έχει γίνει, θα είναι οικογένειά μου, την αγαπώ πάρα πολύ»

Black List 2025: Το top 5 των κορυφαίων σεναρίων του Hollywood που παραμένουν στο «συρτάρι»

Γκαρμπαχόσα: «Μπάγερν Μονάχου και Βιλερμπάν έχουν δείξει ενδιαφέρον για το NBA Europe»

Γιώργος Μαζωνάκης: Το αδιαχώρητο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται – «Τον έχουν τρελάνει» λέει ο επιχειρηματίας Βασίλης Γκόγκος

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Ντέρμπι αποδείξεων στην Τούμπα, να εκμεταλλευτεί την απώλεια βαθμών του Ολυμπιακού ψάχνει ο Δικέφαλος