Θέρμανση: Πώς η κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή μπορεί να ανατρέψει τις προβλέψεις για χαμηλές τιμές

09:01 - 06/10/2024

Σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με πέρυσι διαμορφώνεται το ενεργειακό κόστος στην έναρξη της χειμερινής περιόδου για το πετρέλαιο θέρμανσης και το φυσικό αέριο, ενώ η ηλεκτρική κιλοβατώρα είναι ελαφρώς ακριβότερη. Ωστόσο, πηγή ανησυχίας για την πορεία των τιμών κατά τη διάρκεια του φετινού χειμώνα αποτελούν οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και οι επιπτώσεις τους ... Περισσότερα To άρθρο Θέρμανση: Πώς η κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή μπορεί να ανατρέψει τις προβλέψεις για χαμηλές τιμές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Αυτά είναι τα επίσημα αιτήματα των αγροτών στα οποία η κυβέρνηση έχει απαντήσει ήδη με διπλό κάλεσμα για διάλογο

Μίλαν – Σασουόλο 2-2: Γκέλα και δύο χαμένοι βαθμοί για τους «ροσονέρι» στη Serie A

Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Η θητεία μου ως πρέσβειρας των ΗΠΑ στην Ελλάδα είναι από τις μεγαλύτερες τιμές της ζωής μου

Καιρός αύριο: Λίγες βροχές σε Εύβοια, Κρήτη και Σποράδες – Θερμοκρασίες έως τους 19 βαθμούς

Αίγιο: Πέθανε ο 43χρονος ασθενής μποξέρ που γρονθοκόπησε γιατρό – Ξεψύχησε στο ίδιο νοσοκομείο

Μπαρτζώκας για το φραστικό επεισόδιο με οπαδό: Μου προκαλεί αηδία να με βρίζει χυδαία ένας μεγάλος σε ηλικία άνθρωπος, με τρία-τέσσερα παιδάκια δίπλα του