Βασίλης Σπανούλης για Ολυμπία Χοψονίδου: Με αγαπάει πραγματικά, άλλαξε όλη τη ζωή της για να είναι δίπλα μου

14:27 - 06/10/2024

Νιώθω ευλογημένος και τυχερός που την γνώρισα, πρόσθεσε

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασίλης Σπανούλης για Ολυμπία Χοψονίδου: Με αγαπάει πραγματικά, άλλαξε όλη τη ζωή της για να είναι δίπλα μου

«Με λέει ξινό, επειδή ασχολούμαι όλη μέρα με το μπάσκετ και έχει δίκιο σε αυτό, το παρακάνω», αναφέρει ο Βασίλης Σπαναούλης για την Ολυμπία Χοψονίδου

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Βασίλης Σπανούλης: Τα τρυφερά λόγια για την Ολυμπία Χοψονίδου – «Με αγαπάει πραγματικά, άλλαξε όλη τη ζωή της για να είναι δίπλα μου»

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για την Ολυμπία Χοψονίδου και τη μεγάλη To άρθρο Βασίλης Σπανούλης: Τα τρυφερά λόγια για την Ολυμπία Χοψονίδου – «Με αγαπάει πραγματικά, άλλαξε όλη τη ζωή της για να είναι δίπλα μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Το δρομολόγιο του ναρκοπλοίου του Έλληνα Εσκομπάρ στον Ατλαντικό: Μετέφερε πάνω από 3 τόνους κοκαΐνη

Επιστολή ευρωβουλευτών κατά της παράνομης αλιείας στη Μεσόγειο με πρωτοβουλία Μπελέρη

Δύο νεκροί σε επίθεση δεκάδων ενόπλων σε τράπεζες στο Πακιστάν, άρπαξαν 550.000 ευρώ

Αντελίνα Βαρθακούρη για τον σύζυγό της, Χάρη: Για πάντα μαζί, για όλες τις ζωές

Η Κρίστεν Στιούαρτ αναρωτιέται γιατί οι άνδρες που κάνουν method acting είναι αρρενωποί, ενώ οι γυναίκες υπερβολικές

Μπάνι Σο: Ο θηλυκός Χάαλαντ έφτασε τα 100 γκολ με τη Σίτι, πανηγυρίζει όπως ο Νορβηγός και οδηγεί την ομάδα της στην κορυφή