Φράνσις: Ο "άγνωστος" αδελφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο - "Το επίθετο μου έχει και πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα"

12:27 - 07/10/2024

Ο "άγνωστος" αδελφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Φρανσίς, μεγάλωσε στη Νιγηρία, ενώ η υπόλοιπη οικογένεια ζούσε στην Ελλάδα

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φράνσις Αντετοκούνμπο: Ο «άγνωστος» αδελφός του Γιάννη που μεγάλωσε στην Νιγηρία – «Το όνομά μου έχει και μειονεκτήματα»

Ο Φράνσις Αντετοκούνμπο ή αλλιώς Ofili είναι ο μεγαλύτερος από τα αδέλφια Αντετοκούνμπο, ο οποίος όταν To άρθρο Φράνσις Αντετοκούνμπο: Ο «άγνωστος» αδελφός του Γιάννη που μεγάλωσε στην Νιγηρία – «Το όνομά μου έχει και μειονεκτήματα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Διαπραγματεύσεις Ουκρανίας - ΗΠΑ: Άρχισαν οι συζητήσεις στο Βερολίνο, μιλάει με Γουίτκοφ και Κούσνερ ο Ζελένσκι (Εικόνες)

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Έφτασε στην Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει το "μπαμ" ο Μπέβερλι

Μήπως έχεις ακόμα το Nokia 3310; Δες πόσα χρήματα πιάνει

Τι φοριέται στις γιορτινές πίστες: Από τη διαχρονικά elegant Θεοδωρίδου μέχρι τη rock-luxe μεταλιζέ Βίσση

Βουλή: Άγρια αντιπαράθεση Φλωρίδη με Φάμελλο και Χαρίτση με ολίγο από «Ιθάκη» και «εξώστη»

Μη κρατικά πανεπιστήμια: Η πρώτη ιδιωτική Ιατρική Σχολή στην Αθήνα µε 27.000 ευρώ ετησίως