Blame game ανάμεσα σε Ανδρουλάκη και Δούκα για το ναυάγιο του debate

17:28 - 09/10/2024

Το debate όπως όλα δείχνουν δεν θα γίνει ανάμεσα στον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Χάρη Δούκα ενόψει των εκλογών για νέο Πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ. Η καλή πρόθεση φαινόταν να υπάρχει, η ειλικρινής όμως πρόθεση ήταν αμφισβητήσιμη.  Όπως αναφέρουν πηγές από το επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη αναφορικά με το debate με τον Χάρη Δούκα:  Δεδομένης της ... Περισσότερα To άρθρο Blame game ανάμεσα σε Ανδρουλάκη και Δούκα για το ναυάγιο του debate δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΠΑΣΟΚ: Κόντρα διαρκείας Δούκα - Ανδρουλάκη για το ναυάγιο του debate

Ένα debate που είχε συμφωνηθεί ως προς τους όρους του, αλλά δεν βρήκε τελικά ημερομηνία για να πραγματοποιηθεί, βρίσκεται στο επίκεντρο της κόντρας μεταξύ των δύο μονομάχων για την προεδρία…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Κώστας Παπανικολάου αποχώρησε με αίματα στο πρόσωπο από το Ολυμπιακός – Βιλερμπάν

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν αποκλείει να ξεκινήσει πόλεμος στη Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο ξέρει ακριβώς τι θέλω»

Ματίας Λεσόρ: «Δεν ξέρω πότε, αλλά θα επιστρέψω σαν γ@μ@μ@ν@ς σκύλος»

Φωτείνη Πελούζο: Η πρωταγωνίστρια της «Μεγάλης χίμαιρας» αποκαλύπτεται – «Μιλάμε πολύ ελληνικά στο σπίτι»

Πρωτοβουλία του ΥΠΑΑΤ για γεωργούς που δεν έλαβαν την βασική ενίσχυση λόγω εκκρεμοτήτων στο Κτηματολόγιο

Παύλος Σταματόπουλος: Έφτασα 130 κιλά, είχα συναισθηματική υπερφαγία, που συνέπεσε με την απώλεια της μητέρας μου