Τα δάκρυα των διεθνών για τον Τζορτζ Μπάλντοκ - Συγκινητικές στιγμές στο Γουέμπλεϊ, τα highlights του θριάμβου

08:19 - 11/10/2024

Μια από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας της πέτυχε το βράδυ της Πέμπτης (10.10.2024) η Εθνική Ποδοσφαίρου φεύγοντας νικήτρια με 2-1 από το Γουέμπλεϊ σε έναν αγώνα για τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Παρά το σοκ του χαμού του συμπαίκτη του Τζορτζ Μπάλντοκ οι διεθνείς βρήκαν την δύναμη και άλωσαν το Γουέμπλεϊ. Πρώτη νίκη της Εθνικής Ποδοσφαίρου ... Περισσότερα To άρθρο Τα δάκρυα των διεθνών για τον Τζορτζ Μπάλντοκ - Συγκινητικές στιγμές στο Γουέμπλεϊ, τα highlights του θριάμβου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Κώστας Παπανικολάου αποχώρησε με αίματα στο πρόσωπο από το Ολυμπιακός – Βιλερμπάν

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν αποκλείει να ξεκινήσει πόλεμος στη Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο ξέρει ακριβώς τι θέλω»

Ματίας Λεσόρ: «Δεν ξέρω πότε, αλλά θα επιστρέψω σαν γ@μ@μ@ν@ς σκύλος»

Φωτείνη Πελούζο: Η πρωταγωνίστρια της «Μεγάλης χίμαιρας» αποκαλύπτεται – «Μιλάμε πολύ ελληνικά στο σπίτι»

Πρωτοβουλία του ΥΠΑΑΤ για γεωργούς που δεν έλαβαν την βασική ενίσχυση λόγω εκκρεμοτήτων στο Κτηματολόγιο

Παύλος Σταματόπουλος: Έφτασα 130 κιλά, είχα συναισθηματική υπερφαγία, που συνέπεσε με την απώλεια της μητέρας μου