Συγκλονίζει η Δώρα Τσαμπάζη: «Όταν πήραμε την διάγνωση καρκίνου του Αλέξανδρου, θήλαζα τον 6 μηνών γιο μου»
11:10 - 11/10/2024
Η Δώρα Τσαμπάζη παραχώρησε συνέντευξη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Happy Day» και μίλησε για την
To άρθρο Συγκλονίζει η Δώρα Τσαμπάζη: «Όταν πήραμε την διάγνωση καρκίνου του Αλέξανδρου, θήλαζα τον 6 μηνών γιο μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δώρα Τσαμπάζη: «Όταν πήραμε τη διάγνωση του καρκίνου του Αλέξανδρου Νικολαΐδη θήλαζα τον γιο μου»
Η Δώρα Τσαμπάζη μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη δύσκολη περίοδο που έζησε με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, λίγο πριν εκείνος…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣυγκινεί η Δώρα Τσαμπάζη: «Όταν πήραμε την διάγνωση του Αλέξανδρου, θήλαζα ακόμα τον έξι μηνών γιο μας»
Μια άκρως συγκινητική συνέντευξη παραχώρησε η Δώρα Τσαμπάζη, η οποία μίλησε για την απώλεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, μετά τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Η Δώρα Τσαμπάζη, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» και αναφέρθηκε στις αποφάσεις που κλήθηκε να πάρει όταν τα πράγματα δεν κύλησαν όπως τα ίδια και ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Ειδικότερα, η Δώρα Τσαμπάζη εξομολογήθηκε πως «ήταν δύσκολο από την πρώτη στιγμή γιατί, όταν πήραμε τη διάγνωση, ο Γιώργος ήταν έξι μηνών και θήλαζε ακόμα. Οπότε μπήκα στα δύσκολα. Κατάλαβα ότι πλέον το δυνατό μέλος της οικογένειας γίνομαι εγώ και όλοι θα χρειάζονται εμένα, οπότε έμαθα να στέκομαι όρθια από την αρχή και από το πώς ξεκίνησε η ασθένεια». «Ότ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔώρα Τσαμπάζη: «Όταν πήραμε την διάγνωση καρκίνου του Αλέξανδρου, θήλαζα τον 6 μηνών γιο μου»
Μία συγκλονιστική συνέντευξη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή παραχώρησε η Δώρα Τσαμπάζη και μίλησε για την απώλεια του συζύγου της, Αλέξανδρου Νικολαΐδη και το πώς κατάφερε να σταθεί πάλι στα πόδια της για χάρη των παιδιών της. «Ήταν δύσκολο από την πρώτη στιγμή, όταν πήραμε την διάγνωση καρκίνου του Αλέξανδρου, θήλαζα τον 6 μηνών γιο μου. Οπότε μπήκα […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΣυγκινεί η Δώρα Τσαμπάζη: «Όταν πήραμε την διάγνωση του Αλέξανδρου, θήλαζα ακόμα τον έξι μηνών γιο μας»
Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Δώρα Τσαμπάζη, το πρωινό της Παρασκευής, στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Alpha. Ανάμεσα σε άλλα, δε, η γοητευτική δημοσιογράφος μίλησε για την δύσκολη διαχείριση στην απώλεια του συζύγου της, Αλέξανδρου Νικολαϊδη και τις γρήγορες αποφάσεις που κλήθηκε να πάρει όταν έμεινε πίσω μόνη με τα δυο τους παιδιά.
Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Δώρα Τσαμπάζη, το πρωινό της Παρασκευής, στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Alpha. Ανάμεσα σε άλλα, δε, η γοητευτική δημοσιογράφος μίλησε για την δύσκολη διαχείριση στην απώλεια του συζύγου της, Αλέξανδρου Νικολαϊδη και τις γρήγορες αποφάσεις που
Διαβάστε το στο thecaller.grΣυγκινεί η Δώρα Τσαμπάζη: «Όταν πήραμε την διάγνωση του Αλέξανδρου, θήλαζα ακόμα τον έξι μηνών γιο μας»
Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Δώρα Τσαμπάζη, το πρωινό της Παρασκευής, στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την […]
The post Συγκινεί η Δώρα Τσαμπάζη: «Όταν πήραμε την διάγνωση του Αλέξανδρου, θήλαζα ακόμα τον έξι μηνών γιο μας» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣυγκλονίζει η Δώρα Τσαμπάζη: «Όταν πήραμε την διάγνωση καρκίνου του Αλέξανδρου, θήλαζα τον 6 μηνών γιο μου»
Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά την απώλεια του συζύγου της, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, μίλησε η Δώρα Τσαμπάζη.
Διαβάστε το στο real.gr