Η Άντζελα Δημητρίου βάζει τα πράγματα στη θέση τους – “Είμαι μια κατηγορία μόνη μου”

11:27 - 02/03/2020

Καλεσμένη της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό βρέθηκε, το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, η Άντζελα Δημητρίου. Η λαϊκής τραγουδίστρια μίλησε, μέσα […] The post Η Άντζελα Δημητρίου βάζει τα πράγματα στη θέση τους – “Είμαι μια κατηγορία μόνη μου” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άντζελα Δημητρίου: Είμαι μια κατηγορία μόνη μου

«Δεν το έχω ανάγκη… Άλλοι το έχουν ανάγκη, εγώ δεν το έχω. Δηλαδή με το να βγω σε κάποιο τάλεντ σόου, τι θα γίνει; Θα ανέβει πιο πολύ η Άντζελα Δημητρίου», είπε η τραγουδίστρια

Διαβάστε το στο

Άντζελα Δημητρίου : Είμαι μια κατηγορία μόνη μου – Τα έχω κάνει όλα

H Άντζελα Δημητρίου μίλησε για όλους και γι όλα χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος...

Διαβάστε το στο

Η Άντζελα Δημητρίου βάζει τα πράγματα στη θέση τους: Είμαι μια κατηγορία μόνη μου (VIDEO)

Καλεσμένη της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό» βρέθηκε, το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, η Άντζελα Δημητρίου. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε με νόημα για όλη την ιστορία που έχει συμβεί και έχει πάρει διαστάσεις γύρω από την μη συμμετοχή της στο J2US. “Έγινε μια πρόταση από την αρχή σε μένα από τον κ. Κοκλώνη. Κάναμε ένα ραντεβού οι δυο μας, μιλήσαμε και τα είχαμε φτιάξει όλα από το καλοκαίρι” σημείωσε χαρακτηριστικά η Άντζελα Δημητρίου αποκαλύπτοντας πως η συγκεκριμένη είδηση γνωστοποιήθηκε ωστόσο πριν καν γίνει το ραντεβού με τον παρουσιαστή του OPEN. “Όλο αυτό, όμως, άλλαξε γιατί αυτή τη στιγμή εγώ είμαι στην Κύπρο και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέρα που εγώ δουλεύω και δεν μπορώ να είμαι” πρόσθεσε.

Διαβάστε το στο thestival.gr

Ξεσπάθωσε η Άντζελα Δημητρίου για το J2US: «Είμαι μια κατηγορία μόνη μου...»

Καλεσμένη της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, η Άντζελα Δημητρίου... The post Ξεσπάθωσε η Άντζελα Δημητρίου για το J2US: «Είμαι μια κατηγορία μόνη μου...» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο