Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξομολογήθηκε για την άτυχη εγκυμοσύνη
09:24 - 03/03/2020
Με αφορμή δηλώσεις της Έλενας Ασημακοπούλου για τις αποτυχημένες εγκυμοσύνες και της Δέσποινας Ολυμπίου για τις αδιάκριτες ερωτήσεις που δεχόταν […]
The post Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξομολογήθηκε για την άτυχη εγκυμοσύνη appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για την άτυχη εγκυμοσύνη
Το παιδί που έχασε και η ερώτηση που δέχτηκε σε βάφτιση πολύ γνωστής παρουσιάστριας. Με αφορμή δηλώσεις της Έλενας Ασημακοπούλου για τις αποτυχημένες εγκυμοσύνες και ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για την άτυχη εγκυμοσύνη δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .
Διαβάστε το στο Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξομολογήθηκε για την άτυχη εγκυμοσύνη (VIDEO)
Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή δηλώσεις της Έλενας Ασημακοπούλου για τις αποτυχημένες εγκυμοσύνες και της Δέσποινας Ολυμπίου για τις αδιάκριτες ερωτήσεις που δεχόταν για το αν θα κάνει παιδί.
“Είναι πολύ σκληρό για μια γυναίκα… Εμένα μου είχε τύχει να χάσω παιδί 3 μέρες πριν, να είμαι σε μια βάφτιση πολύ γνωστής παρουσιάστριας και να μου πει μία που έκανε τα λουλούδια και τη διακόσμηση “Άντε, εσύ δεν θα κάνει ένα παιδί; Ο Σοφός δεν το θέλει”; Εγώ δυο μέρες πριν είχα μάθει ότι είχα μία από τις άτυχες εγκυμοσύνες μου. Πρέπει λίγο να είμαστε πιο προσεκτικοί”, συνέστησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Πριν από περίπου 4 χρόνια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σε συνέντευξη πο
Διαβάστε το στο thestival.grΣυγκίνησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλώντας για τις άτυχες εγκυμοσύνες της
Σήμερα στο Happy Day, μίλησε για τις άτυχες εγκυμοσύνες της η Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συγκίνησε όλους με την εξομολόγηση της. «Δυο μέρες πριν είχα μάθει ότι είχα μία από τις άτυχες εγκυμοσύνες μου», αποκάλυψε μεταξύ άλλων στον αέρα. Την αποκάλυψη αυτή έκανε η παρουσιάστρια, με αφορμή τις δηλώσεις της Έλενας Ασημακοπούλου για τις αποτυχημένες… Read more »
The post Συγκίνησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλώντας για τις άτυχες εγκυμοσύνες της appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΗ εξομολόγηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τις άτυχες εγκυμοσύνες της
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή προχώρησε σε μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα, για ένα περιστατικό που τους στοίχισε ακριβά...
The post Η εξομολόγηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τις άτυχες εγκυμοσύνες της appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.gr