Η Μαρίνα Νικολαΐδου καταγγέλλει έξωση από το «Σπίτι του Ηθοποιού» – Η αναφορά στην Άννα Φόνσου

11:45 - 22/10/2024

Η ηθοποιός Μαρίνα Νικολαΐδου ανέφερε πως της έγινε έξωση από το Σπίτι του Ηθοποιού. Όπως είπε, η Άννα Φόνσου γνωρίζει, ότι η ίδια δεν έχει πού να μείνει. Σε απόγνωση δηλώνει η ηθοποιός Μαρίνα Νικολαΐδου, καθώς όπως λέει, δεν έχει πού να μείνει, μετά την έξωση που της έγινε από το «Σπίτι του Ηθοποιού». Η ... Περισσότερα To άρθρο Η Μαρίνα Νικολαΐδου καταγγέλλει έξωση από το «Σπίτι του Ηθοποιού» – Η αναφορά στην Άννα Φόνσου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρίνα Νικολαΐδου: Η Άννα Φόνσου έστειλε εξώδικο για να φύγω από το Σπίτι του Ηθοποιού

Ξέρει ότι δεν έχω πού να μείνω, είμαι δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια, συμπλήρωσε

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Η Μαρίνα Νικολαΐδου καταγγέλλει έξωση από το «Σπίτι του Ηθοποιού» – «Η Άννα Φόνσου ξέρει ότι δεν έχω πού να μείνω»

Η Μαρίνα Νικολαΐδου καταγγέλλει στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα» ότι η Άννα Φόνσου της έκανε έξωση από το «Σπίτι του Ηθοποιού», όπου ήταν φιλοξενούμενη για 9 χρόνια. Όπως ισχυρίστηκε η Μαρίνα Νικολαΐδου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου όλα ξεκίνησαν το 2020 επειδή ήταν ανεμβολίαστη όπου της δόθηκε ένα εξώδικο προκειμένου να φύγει από τη δομή. «Το θέμα ξεκίνησε από το 2020. Ήμουν ανεμβολίαστη και μου δόθηκε ένα εξώδικο, κέρδισα το δικαστήριο τον Φεβρουάριο του ’22. Η κυρία Φόνσου έκανε ένσταση για να πάμε στο Εφετείο και η υπόθεση θα εκδικαζόταν τον Ιούνιο του ’22. Μετά εκείνη παραιτήθηκε από την υπόθεση. Ήμουν το δεξί της χέρι, έκανα παρασκευή καφέ, ήμουν υπεύθυνη για τον κ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Μαρίνα Νικολαΐδου καταγγέλλει έξωση από το «Σπίτι του Ηθοποιού» – «Ήμουν ανεμβολίαστη και μου δόθηκε ένα εξώδικο»

Η ηθοποιός Μαρίνα Νικολαΐδου το Σπίτι του Ηθοποιού για έξωση μετά από εννέα χρόνια παραμονής της εκεί. Η Μαρίνα Νικολαΐδου, η οποία είχε αναλάβει διάφορες εργασίες στο Σπίτι του Ηθοποιού, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 22/10 στην εκπομπή Super Κατερίνα και εξήγησε πώς έχουν τα πράγματα από τη δική της πλευρά. Όπως είπε, όλα ξεκίνησαν […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η Μαρίνα Νικολαΐδου καταγγέλλει: “Η Άννα Φόνσου με πέταξε έξω από το Σπίτι του Ηθοποιού”

“Δεν έχω πού να μείνω και το ξέρει η ίδια. Το περιβάλλον της είναι τελείως αρνητικό, της αρέσει να έχει μία αυλή”. Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε το πρωινό της Τρίτης (22/10) η Μαρίνα Νικολαΐδου. Η ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια φιλοξενούταν στο «Σπίτι του Ηθοποιού», καταγγέλλει τη συνάδελφό της, Άννα Φόνσου, πως […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Μαρίνα Νικολαΐδου καταγγέλλει: «Η Άννα Φόνσου με πέταξε έξω από το Σπίτι του Ηθοποιού»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε το πρωινό της Τρίτης (22/10) η Μαρίνα Νικολαΐδου. Η ηθοποιός, που τα τελευταία […] The post Η Μαρίνα Νικολαΐδου καταγγέλλει: «Η Άννα Φόνσου με πέταξε έξω από το Σπίτι του Ηθοποιού» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Μαρίνα Νικολαΐδου: Καταγγέλλει έξωση από το «Σπίτι του Ηθοποιού» – «Η Άννα Φόνσου ξέρει ότι δεν έχω πού να μείνω»

Το Σπίτι του Ηθοποιού καταγγέλλει η ηθοποιός Μαρίνα Νικολαΐδου για έξωση μετά από εννέα χρόνια παραμονής To άρθρο Μαρίνα Νικολαΐδου: Καταγγέλλει έξωση από το «Σπίτι του Ηθοποιού» – «Η Άννα Φόνσου ξέρει ότι δεν έχω πού να μείνω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Σύρραξη και ξύλο στο Χερσόνησος – Εργοτέλης στην Κρήτη

Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ διασκέδασε στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού μαζί με τη Μαριάννα Λάτση

Το Καφενείο επιστρέφει στο Κολωνάκι: Μνήμη, γεύση και αστική κουζίνα σε νέα εποχή

Χατζηδάκης: Έξι μεταρρυθμίσεις θα «τρέξουν» το επόμενο διάστημα – Τι είπε για τους αγρότες και τις επιδοτήσεις

Αλμπάν Λαφόν: «Λυπάμαι που θα αφήσω τους συμπαίκτες μου στον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής»

Άρης – Ολυμπιακός: Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Super League