Η Δανάη Μπάρκα αποχώρησε από την παράσταση «Φεγγάρι από χαρτί» λίγο πριν από την πρεμιέρα

13:45 - 03/03/2020

Πρεμιέρα στο Εθνικό Θέατρο έκανε πριν από λίγες ημέρες η παράσταση «Φεγγάρι από χαρτί» των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου. Και ενώ είχε...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιατί αποχώρησε η Δανάη Μπάρκα από παράσταση λίγο πριν την πρεμιέρα;

Τι συνέβη με τη Δανάη Μπάρκα κι αποχώρησε από την παράσταση των Ρέππα – Παπαθανασίου Φεγγάρι από χαρτί στο Εθνικό θέατρο πριν από την πρεμιέρα; Η ηθοποιός αποκάλυψε στο instagram τον λόγο αποχώρησής της από την παράσταση. Στο Φεγγάρι από χαρτί δεν θα είμαι τελικά. Δυστυχώς δεν γινόταν να φύγω από την παιδική παράσταση που συμμετέχω, διότι πήρε μικρή παράταση και αναγκάστηκα να αφήσω τις πρόβες στο φεγγαράκι μας. Θα πάω να τους δω γιατί έχουν κάνει τρομερή δουλεία τα παιδιά. Σύμφωνα με πληροφορίες από nassosblog Το spoiler Γιατί αποχώρησε η Δανάη Μπάρκα από παράσταση λίγο πριν την πρεμιέρα; εμφανιστηκε πρώτα στο site Spoilers.

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»