Η Μαρία Αντωνά για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα: «Είναι κάτι που θέλω να προστατεύσω, είμαι πολύ χαρούμενη»

14:49 - 25/10/2024

Στην εκπομπή «Happy Day» βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου η Μαρία Αντωνά, μετά τις δύσκολες στιγμές που έζησε με τον θάνατο της μητέρας της. Η ραδιοφωνική παραγωγός απάντησε τόσο για τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη, όσο και για τη νέα της σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα. «Η ζωή έτσι είναι, είναι γεμάτη εναλλαγές. Πιστεύω ότι ο άνθρωπος είναι προορισμένος να αντιμετωπίζει κάθε φορά και με δυσκολία με έναν τρόπο μαγικό. Καμιά φορά αντιλαμβάνεσαι τη δύναμή σου όταν σου έρχονται κάποια πράγματα. Εμένα μου έχει συμβεί αυτό στη ζωή μου και με έχει βοηθήσει να καταλάβω τι είναι σημαντικό και τι έχει αξία. Καλά που μου ήρθαν αυτά τα πράγματα για να μπορέσω να εκτιμήσω πολύ σημαντικ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Μαρία Αντωνά για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα: «Είναι κάτι που θέλω να προστατεύσω, είμαι πολύ χαρούμενη»

Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε η Μαρία Αντωνά το πρωί της Παρασκευής 25/10. Η γνωστή To άρθρο Η Μαρία Αντωνά για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα: «Είναι κάτι που θέλω να προστατεύσω, είμαι πολύ χαρούμενη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας