Αποστολάκης: “Η κατάσταση έχει ξεφύγει από τα συνηθισμένα - Αν ήμουν Ερντογάν δεν θα τολμούσα μια αναμέτρηση με την Ελλάδα"
20:00 - 03/03/2020
Στο Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο πρώην υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης σχετικά με όσα συμβαίνουν στα σύνορα μετά την απόφαση Ερντογάν να ανοίξει τα σύνορα.
The post Αποστολάκης: “Η κατάσταση έχει ξεφύγει από τα συνηθισμένα - Αν ήμουν Ερντογάν δεν θα τολμούσα μια αναμέτρηση με την Ελλάδα" appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αποστολάκης: Στη θέση του Ερντογάν δεν θα τολμούσα μια αναμέτρηση με την Ελλάδα
Για την υπάρχουσα κατάσταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα και την προκλητική στάση της Τουρκίας μίλησε ο Ευάγγελος Αποστολάκης. Ο πρώην υπουργός Αμύνης, Ναύαρχος Αποστολάκης, ανέφερε αρχικά στην εκπομπή Live News ότι η εκτίμηση αυτή τη στιγμή είναι δύσκολη καθώς «ξέρουμε πολύ καλά πως αυτό είναι το ξεκίνημα ενός προβλήματος που φαινόταν ότι θα προκύψει. Αν θεωρήσουμε […]
Διαβάστε το στο lykavitos.grΑποστολάκης: Αν ήμουν Ερντογάν δεν θα τολμούσα πολεμική αναμέτρηση με την Ελλάδα
Εξαιρετικά αποτελεσματικές χαρακτήρισε ο πρώην υπουργός Άμυνας, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, τις ελληνικές επιχειρήσεις στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, προκειμένου να…
Διαβάστε το στο Cnn.gr