Νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα: Ξεσπά η 24χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου – «Δεν είμαι η νέα Πισπιρίγκπου»

20:11 - 26/10/2024

Αθώα δηλώνει η 24χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου από την Αμαλιάδα, για την υπόθεση των νεκρών βρεφών που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και η εξέλιξη της υπόθεσης παρακολουθείται στενά. Τη στιγμή που αστυνομικές και εισαγγελικές Αρχές ρίξουν φως στους μυστηριώδεις θανάτους των 5 βρεφών σε Αχαΐα και Ηλεία, η 24χρονη που εμφανίζεται στην υπόθεση ως κεντρικό πρόσωπο ξεσπά τονίζοντας ότι δεν φέρει καμία ευθύνη, όπως αναφέρει το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. «Δεν κατηγορούμαι. Εγώ ήμουν η πρώτη που ζήτησα με την κατάθεση μηνυτήρια αναφορά προς τον κύριο εισαγγελέα να διερευνηθεί ο θάνατος του δύο μηνών παιδιού μου. Περιμένω μέχρι σήμερα να μου πουν ποια είναι η αιτία θανάτου των δύο παιδιών μου. Δεν είμα

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας