Ακυρώνουν κρατήσεις για εκδρομές στην Τουρκία οι Βορειοελλαδίτες

08:38 - 04/03/2020

Βροχή οι ακυρώσεις για εκδρομές στην Τουρκία λόγω της έντασης στον Έβρο – Κλυδωνισμοί για τον τουρισμό – Πράκτορες φοβούνται μήπως χάσουν και το Πάσχα Σαν να μην έφταναν τα… δόντια που δείχνει ο κορωνοϊός μεταξύ άλλων στον τουρισμό παγκοσμίως και κατ΄επέκταση και στη χώρα μας, η ένταση που επικρατεί στον Έβρο με τους χιλιάδες […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ακυρώνουν τις εκδρομές στην Τουρκία οι Μικρασιατικοί Σύλλογοι

Η σοβαρή κατάσταση στον Εβρο και τα Ελληνοτουρκικά σύνορα καθώς και η προκλητική συμπεριφορά της Τουρκικής κυβέρνησης, αλλά και ο φόβος της επιδημίας του κορωναϊού,  οδηγούν τους Μικρασιατικούς Συλλόγους να ακυρώσουν τις  προγραμματισμένες εκδρομές τους. Αρκετοί Σύλλογοι που ήταν προγραμματισμένο να συμμετάσχουν στις ετήσιες εορταστικές εκδηλώσεις του Ζωγράφειου Λυκείου στην Κωνσταντινούπολη ματαιώνουν το ταξίδι τους. Την […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Ακυρώνουν τις εκδρομές στην Τουρκία οι Μικρασιατικοί Σύλλογοι

Η σοβαρή κατάσταση στον Εβρο και τα Ελληνοτουρκικά σύνορα καθώς και η προκλητική συμπεριφορά της Τουρκικής κυβέρνησης, αλλά και ο φόβος της επιδημίας του κορωναϊού,  οδηγούν τους Μικρασιατικούς Συλλόγους να ακυρώσουν τις  προγραμματισμένες εκδρομές τους. Αρκετοί Σύλλογοι που ήταν προγραμματισμένο να συμμετάσχουν στις ετήσιες εορταστικές εκδηλώσεις του Ζωγράφειου Λυκείου στην Κωνσταντινούπολη ματαιώνουν το ταξίδι τους. Την ίδια απόφαση πήραν και οι Σύλλογοι Μικρασιατών Νέου Ψυχικού, Σύλλογος Μικρασιατών Αιγάλεω, Σύλλογος Μικρασιατών Πεύκης Λυκόβρυσης και Σύλλογος Μικρασιατών Ερμούπολης Σύρου που ήταν προγραμματισμένο να μεταβούν στις 8 Μαρτίου στη Σμύρνη για τον εορτασμό της Ημέρας της Ορθοδοξία

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή