Κατερίνα Γερονικολού: «Ο γάμος με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου»

20:46 - 08/11/2024

«Είμαι καλά, δεν μου λείπει κάτι» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Γερονικολού. Στην προσωπική της ζωή και τη σχέση με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γιάννη Τσιμιτσέλη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Γερονικολού στη συνέντευξη που παραχώρησε αυτή την εβδομάδα στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη. Είστε επτά χρόνια μαζί. Δεν έχεις σκεφτεί να επισημοποιήσετε τη ... Περισσότερα To άρθρο Κατερίνα Γερονικολού: «Ο γάμος με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Γερονικολού για Γιάννη Τσιμιτσέλη: Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας

Δεν μου λείπει κάτι, πρόσθεσε

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Κατερίνα Γερονικολού για Γιάννη Τσιμιτσέλη: Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας

«Δεν μου λείπει κάτι», σημείωσε η Κατερίνα Γερονικολού

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Κυριάκος Πιερρακάκης: Η αξιοποίηση των ρωσικών assets η πρώτη μεγάλη πρόκληση για τον νέο πρόεδρο του Eurogroup

Σίδνεϊ: Έλληνες που έζησαν το μακελειό περιγράφουν τις στιγμές του τρόμου – «Τρέχαμε και βλέπαμε πτώματα»

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Σημαντική πρόοδο» βλέπει ο απεσταλμένος των ΗΠΑ, Στιβ Γουίτκοφ στις συνομιλίες Ουκρανίας – ΗΠΑ στο Βερολίνο

Αλαβές – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Ο Ροντρίγκο έδωσε τη νίκη στη «Βασίλισσα»

Deutsche Welle: Η Ρωσία άναψε «κόκκινο» στον γερμανικό ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό

Γερμανία: Οι αρχές συνέλαβαν πέντε άνδρες που είναι ύποπτοι για σχεδιασμό επίθεσης σε χριστουγεννιάτικη αγορά