«Σκληρή» αυτοκριτική από Βαρέλα στον ΠΑΟΚ!

15:03 - 21/10/2019

Το pregame της χθεσινής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Λαμία στο PAOK TV είχε έναν εκλεκτό καλεσμένο, τον Φερνάντο Βαρέλα που συζήτησε για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Super League 1, αλλά και τον τραυματισμό του.Ο Αφρικανός στόπερ προχώρησε σε μία φοβερή αυτοκριτική, υποστηρίζοντας πως η ατυχία του τραυματισμού ήρθε στην κατάλληλη στιγμή για εκείνον, ξεκαθαρίζοντας ότι γνωρίζει ότι από την αρχή της σεζόν πως δεν βρίσκεται κοντά στα υψηλά στάνταρ απόδοσης που μπορεί να έχει!Αναλυτικά όσα είπε:«Τώρα που έχει έρθει αυτός ο τραυματισμός, μπορώ να πω ότι ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Γιατί δε μου άρεσε ο τρόπος και το στυλ που αγωνιζόμουν έως τώρα στη σεζόν. Τώρα είναι η ώρα να ξεκουράσω το μυαλό μο

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αυτοκριτική από Βαρέλα

Την δική του αυτοκριτική, για την παρουσία του την φετινή σεζόν έκανε ο Φερνάντο Βαρέλα, μιλώντας αποκλειστικά στο PAOK TV, στο pre game της αναμέτρησης με την Λαμία. Αναλυτικά, τα όσα είπε: Για τον τραυματισμό του: Τώρα που έχει έρθει αυτός ο τραυματισμός, μπορώ να πω ότι ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Γιατί δε μου άρεσε […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)