Γιάννης Στάνκογλου: ««Πριν τέσσερις μέρες είχα μια έκρηξη στην πρόβα μπροστά στον θίασο και στον σκηνοθέτη»»

17:27 - 16/11/2024

«Με θυμώνει αυτό που βλέπουμε με τη παιδική βία, τις γυναικοκτονίες, την βλακεία πολλές φορές, το κουτσομπολιό», δηλώνει ο Γιάννης Στάνκογλου. Με αφορμή τη νέα του θεατρική παράσταση, ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» σήμερα το πρωί (16.11.2024) και μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική του διαχείριση στις εκρήξεις και στο «τέρας» ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Στάνκογλου: ««Πριν τέσσερις μέρες είχα μια έκρηξη στην πρόβα μπροστά στον θίασο και στον σκηνοθέτη»» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Θεοδωρικάκος: Νέες αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα, γίνεται διαμετακομιστικός κόμβος στην περιοχή

«Θα γ@@με την ΑΕΚ» είπε Τούρκος κωμικός σε ανάρτηση στο σάιτ της Σάμσουνσπορ

Φοινικούντα: Ξεσπά η ανιψιά του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ – «Ο ξάδερφός μου μετά την διπλή δολοφονία ένιωθε βασιλιάς»

Μυστακίδης: «Χαίρομαι που μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ, πάντα ήταν στην καρδιά μου»

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγορεί για «προδοσία» τα ΜΜΕ που ασχολούνται με την υγεία του: «Κανείς δεν εργάζεται όπως εγώ»

ΕΤΑΔ για Ακτή Βουλιαγμένης: Κατατέθηκαν 4 δεσμευτικές προσφορές για μακροχρόνια μίσθωση