Σάσα Βεζένκοφ: «Έκλαιγα όταν έφυγα από Ολυμπιακό για το NBA, όνειρο μου η κατάκτηση της Euroleague»

09:45 - 18/11/2024

Ο Σάσα Βεζένκοφ φιλοξενήθηκε στο podcast της Greek Basketball League, με τον Βούλγαρο μπασκετμπλολίστα του Ολυμπιακού να μιλά για την απόφαση του να πάει στο ΝΒΑ, την αποχώρηση του από τους «ερυθρόλευκους» αλλά και το μεγάλο του όνειρο. Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν καλεσμένος στο podcast της Greek Basketball League στο Spotify, με τον 29χρονο να ... Περισσότερα To άρθρο Σάσα Βεζένκοφ: «Έκλαιγα όταν έφυγα από Ολυμπιακό για το NBA, όνειρο μου η κατάκτηση της Euroleague» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Τατόι: Σε ιδιώτη 24 «ιστορικά» κτίρια ώστε να γίνουν ξενώνες και εστιατόρια

Mente Fuerte για Μαρία Σολωμού: «Ό,τι και αν έχει γίνει, θα είναι οικογένειά μου, την αγαπώ πάρα πολύ»

Black List 2025: Το top 5 των κορυφαίων σεναρίων του Hollywood που παραμένουν στο «συρτάρι»

Γκαρμπαχόσα: «Μπάγερν Μονάχου και Βιλερμπάν έχουν δείξει ενδιαφέρον για το NBA Europe»

Γιώργος Μαζωνάκης: Το αδιαχώρητο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται – «Τον έχουν τρελάνει» λέει ο επιχειρηματίας Βασίλης Γκόγκος

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Ντέρμπι αποδείξεων στην Τούμπα, να εκμεταλλευτεί την απώλεια βαθμών του Ολυμπιακού ψάχνει ο Δικέφαλος