«Εγώ θα αυτοκτονούσα αν το παιδί μου αφαιρούσε μια ζωή», λέει ο πατέρας της Κυριακής που δολοφονήθηκε στους Αγίους Αναργύρους

19:36 - 25/11/2024

Ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, ο πατέρας της Κυριακής Γρίβας, του 28χρονου θύματος που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον πρώην σύντροφός της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, έσπασε την σιωπή του για τη γυναικοκτονία που σημάδεψε τη ζωή του μια για πάντα. Ο πατέρας της ... Περισσότερα To άρθρο «Εγώ θα αυτοκτονούσα αν το παιδί μου αφαιρούσε μια ζωή», λέει ο πατέρας της Κυριακής που δολοφονήθηκε στους Αγίους Αναργύρους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Χρηματιστήριο Αθηνών: Κλείσιμο με οριακή άνοδο για τον Γενικό Δείκτη

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Έχει εν ισχύ δίπλωμα οδήγησης στην Ελλάδα», λέει ο δικηγόρος του

Βερολίνο: «Επετεύχθη πραγματική πρόοδος στις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις Ουκρανίας και ΗΠΑ» – Το εδαφικό παραμένει «αγκάθι»

Πυροτεχνήματα, 120.000 λαμπιόνια και Λένα Ζευγαρά live στον Πειραιά – Δείτε τα highlights από το χριστουγεννιάτικο πάρτι

Γιώργος Βάλλης (ΠΕΠΙΕΘ): Τα ζητήματα των ναυτικών στα σκάφη αναψυχής

Η Άννα Βίσση γιόρτασε τα γενέθλια της αδερφής της στο Nox και τραγούδησε με τον Αντώνη Ρέμο και τον Χρήστο Μάστορα