Βασίλης Φ. Ανδρικόπουλος: Υποψήφιος στην Μεταποίηση με το ΑΛΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ του Γιάννη Μπρατάκου

09:00 - 26/11/2024

Ο Βασίλης Φ. Ανδρικόπουλος θα είναι υποψήφιος για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΒΕΑ στις επερχόμενες εκλογές, με τον συνδυασμό ΑΛΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, με επικεφαλής τον Ιωάννη Μπρατάκο. To τμήμα που θα θέσει υποψηφιότητα είναι η Μεταποίηση, καθώς τα τελευταία 4 χρόνια, κατέχει τη θέση του  Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου στον Όμιλο Καραμολέγκος Α.Ε., ενώ το 2019 και το ... Περισσότερα To άρθρο Βασίλης Φ. Ανδρικόπουλος: Υποψήφιος στην Μεταποίηση με το ΑΛΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ του Γιάννη Μπρατάκου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Κώστας Παπανικολάου αποχώρησε με αίματα στο πρόσωπο από το Ολυμπιακός – Βιλερμπάν

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν αποκλείει να ξεκινήσει πόλεμος στη Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο ξέρει ακριβώς τι θέλω»

Ματίας Λεσόρ: «Δεν ξέρω πότε, αλλά θα επιστρέψω σαν γ@μ@μ@ν@ς σκύλος»

Φωτείνη Πελούζο: Η πρωταγωνίστρια της «Μεγάλης χίμαιρας» αποκαλύπτεται – «Μιλάμε πολύ ελληνικά στο σπίτι»

Πρωτοβουλία του ΥΠΑΑΤ για γεωργούς που δεν έλαβαν την βασική ενίσχυση λόγω εκκρεμοτήτων στο Κτηματολόγιο

Παύλος Σταματόπουλος: Έφτασα 130 κιλά, είχα συναισθηματική υπερφαγία, που συνέπεσε με την απώλεια της μητέρας μου