BCL: Έχασε την «μάχη» στο Ισραήλ το Περιστέρι - Έχασε (91-78) από την Χάποελ
22:49 - 04/03/2020
Χάθηκε η πρώτη «μάχη» στους «16» του Basketball Champions League, με το Περιστέρι να χάνει με 91-78, από την Χάποελ Ιερουσαλήμ.
Η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου δεν εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η αναμέτρηση έγινε χωρίς κόσμο εξαιτίας του φόβου της ισραηλινής κυβέρνησης για την εξάπλωση του κορωνοϊού. Οι Ισραηλινοί που διαθέτουν μια από τις δυνατότερες ομάδα στην διοργάνωση και το επιβεβαίωσαν απόψε ακόμα και χωρίς τον κόσμο τους.
Προηγούνται πλέον με 1-0, καθώς οι Γουίλ Χάτσερ - ΝτιΆντρε Κέιν - Γιανίκ Μορέιρα στους οποίους στηρίζεται το Περιστέρι έκαναν μεν μεγάλη εμφάνιση, αλλά όχι σε τέτοιο επίπεδο ώστε να προβληματίσουν τους αντιπάλους τους. Η ελληνική ομάδα καλείται τώρα να ισοφαρίσει στ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr