Τόνια Σωτηροπούλου: Με ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια στη νέα της εμφάνιση

06:39 - 28/11/2024

Η Τόνια Σωτηροπούλου συμμετέχει στη νέα ταινία του Άγγελου Φραντζή «Ο Νόμος του Μέρφυ». Για τις ανάγκες του ρόλου μεταμορφώθηκε και είναι πραγματικά αγνώριστη! Τα μαλλιά της είναι ξανθά και τα μάτια της μπλε και το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικό. Η ίδια μοιράστηκε με τους θαυμαστές της διάφορες φωτογραφίες στο Instagram και όπως θα δεις από […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Τελευταία φορά που είδα τον πατέρα μου ήταν την ημέρα της κηδείας της μητέρας μου»

Ανθή Βούλγαρη: Αποχώρησε on air λόγω αδιαθεσίας – «Νομίζω ότι έχει πέσει η πίεσή μου»

«Είναι μια ιστορία, η οποία δεν θα λυθεί στις κάμερες»: Η Έλενα Χριστοπούλου τοποθετήθηκε για το τέλος της συνεργασίας της με την Αναστασοπούλου

Η Δάφνη Καραβοκύρη για την υπόθεση που συγκλονίζει τη μουσική σκηνή: «Αυτό θα ανοίξει πολλά στόματα»

«Ρίχνουμε λάσπη χωρίς να έχει γίνει καταγγελία»: Ξέσπασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το όνομα του τραγουδιστή που κυκλοφορεί

Γιώργος Ασημακόπουλος: «Έδωσα 20.000 και ήταν αγύριστα!» – Η πικρή εξομολόγηση για τον φίλο που τον απογοήτευσε