Έρχεται πρόγραμμα απασχόλησης 1.000 ατόμων με αναπηρία στους δήμους της χώρας

18:45 - 02/12/2024

Υπεγράφη σήμερα (2.12.2024) ΚΥΑ που προβλέπει την απασχόληση 1.000 ανέργων ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ βαθμού, από την υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Νίκη Κεραμέως και τον υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Αθανάσιο Πετραλιά. Ειδικότερα το πρόγραμμα προβλέπει την κάλυψη 1.000 θέσεων πλήρους ή μερικής απασχόλησης, από εγγεγραμμένα στο Ψηφιακό Μητρώο ... Περισσότερα To άρθρο Έρχεται πρόγραμμα απασχόλησης 1.000 ατόμων με αναπηρία στους δήμους της χώρας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Μάνος Νιφλής: «Βαριέμαι τον τρόπο με τον οποίο καλύπτεται η υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη»

Νίκολιτς μετά το ΑΕΚ – ΟΦΗ: «Υπήρχε φυσική και σωματική καταπόνηση, αλλά οι οπαδοί μας έδωσαν ώθηση»

Γη της ελιάς – επόμενο επεισόδιο: Η Ασπασία υποχρεώνει τον Δημοσθένη να παραδεχτεί τα πάντα για τη δολοφονία του Κίμωνα και τον σκοτώνει

Έφοδος της Αστυνομίας σε νυχτερινό κέντρο στο Περιστέρι που σέρβιρε αλκοόλ σε ανήλικους – Μια σύλληψη

Σίσσυ Χρηστίδου: «Αγκάλιασα μία κυρία στο αεροδρόμιο που έκλαιγε γιατί έφευγε το παιδί της – Τρόμαξε γιατί δεν με ήξερε»

Δέκα νεκροί μετά από επίθεση με drone σε αγορά του Σουδάν