Έμιλι Μπλαντ: «Δεν θέλω να επαναλαμβάνω ρόλους, προτιμώ να ανακαλύπτω τους τρελούς ανθρώπους μέσα μου»

15:18 - 05/12/2024

Η γνωστή ηθοποιός, Έμιλι Μπλαντ, έδωσε το παρών στο 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ερυθράς Θάλασσας και μίλησε για την πιθανή «επιστροφή» της θρυλικής ταινίας «The Devil Wears Prada» αλλά και για την καριέρα της στην υποκριτική. Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός Έμιλι Μπλαντ άφησε να εννοηθεί ότι το σίκουελ της αγαπημένης ταινίας του 2006 «The ... Περισσότερα To άρθρο Έμιλι Μπλαντ: «Δεν θέλω να επαναλαμβάνω ρόλους, προτιμώ να ανακαλύπτω τους τρελούς ανθρώπους μέσα μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φοινικούντα: Παραδόθηκε ο 30χρονος που αναζητούνταν για τη διπλή δολοφονία στο κάμπινγκ

Σοβαρό τροχαίο στη Βασιλίσσης Σοφίας: Φορτηγάκι συγκρούστηκε με μηχανή στο ύψος της πρεσβείας των ΗΠΑ

Νίκος Παππάς: Το παρασκήνιο της διαγραφής του – Ο ανεξέλεγκτος χαρακτήρας του, οι μπουνιές στον Νίκο Γιαννόπουλο και το τηλεφώνημα στον Φάμελλο

Πιο κερδοφόρες από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο οι ελληνικές τράπεζες – Τι αναφέρει η ΕΚΤ

ΑΕΚ – Κραϊόβα: Να φτιάξει μια μεγάλη κιτρινόμαυρη βραδιά που θα την στείλει στους «16» του Conference League

Σταθερή παραμένει η χρέωση ΕΤΜΕΑΡ στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος το 2026