Τα Supergirls του Happy Day, ο ταξιδιάρης Ευτύχης και φωνές για γερά νεύρα... και αυτιά στο Just the 2 Of Us

08:08 - 06/03/2020

#zinapost Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βάζει τηλεοπτικά γκολ καθημερινά παίζοντας μπάλα παρέα με δυνατούς παίκτες κοντά της μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Οι ανταγωνιστές της είναι εξίσου πολλοί και δυνατοί παίκτες και αυτό από μόνο του την βάζει στην πρώτη γραμμή. Στο δυναμικό κοινό από την αρχή της σεζόν μέχρι τώρα έχει ένα μέσο όρο στο 18% plus. Τεράστιο νούμερο για μια τόσο αδηφάγα ζώνη, απέναντι σε τηλεοπτικές αξίες χρόνων. Υπάρχουν μέρες που ο μέσος όρος της ξεπερνά το 22% αλλά υπάρχουν και μέρες με έντονη επικαιρότητα που πέφτει στο 15%. Σημασία έχει ο μέσος όρος....

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τα Supergirls του Happy Day, ο ταξιδιάρης Ευτύχης και φωνές για γερά νεύρα… και αυτιά στο Just the 2 Of Us

#zinapost Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βάζει τηλεοπτικά γκολ καθημερινά παίζοντας μπάλα παρέα με δυνατούς παίκτες κοντά της μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Οι ανταγωνιστές της είναι εξίσου πολλοί και δυνατοί παίκτες και αυτό από μόνο του την βάζει στην πρώτη γραμμή. Στο δυναμικό κοινό από την αρχή της σεζόν μέχρι τώρα έχει ένα μέσο όρο στο […] The post Τα Supergirls του Happy Day, ο ταξιδιάρης Ευτύχης και φωνές για γερά νεύρα… και αυτιά στο Just the 2 Of Us appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει