Μ. Βορίδης: «Υποστηρίζω θερμά την κατασκευή κλειστών δομών σε απομονωμένα νησιά»
11:37 - 06/03/2020
Ξεκάθαρα υπέρ της κατασκευής κλειστών κέντρων σε απομακρυσμένα νησιά, με λίγους ή καθόλου κατοίκους είναι ο Μάκης Βορίδης. Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης σε δηλώσεις του υποστήριξε πως δεν παραβιάζει κάποια συνθήκη.
«Το υποστηρίζω αναφανδόν, είμαι ένθερμος υποστηρικτής. Το ερώτημα είναι αν η δημιουργία σε νησιά με λίγους ή καθόλου κατοίκους παραβιάζει κάποια συνθήκη. Δεν παραβιάζει κάποια συνθήκη» συμπλήρωσε.
Τόνισε, παράλληλα, ότι η λύση αυτή, για την οποία μίλησε και ο υπ. Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, για να προχωρήσει πρέπει να εξασφαλίζονται οι υποδομές και οι ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης.
«Αν αυτό διασφαλίζεται δεν δημιουργείται θέμα» είπε ο κ. Βορίδης.
Όσον αφορά την κατάσταση στα
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βορίδης: Υπέρ της δημιουργίας κλειστών κέντρων σε ακατοίκητα νησιά
Διαβάστε το στο Βορίδης στο MEGA: Υπέρ της δημιουργίας κλειστών κέντρων σε ακατοίκητα νησιά
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή MEGA Mag
Διαβάστε το στο tovimaΒορίδης: Είμαι υπέρ της κατασκευής κλειστών μεταναστευτικών κέντρων σε έρημα νησιά
Ανοικτά υπέρ της κατασκευής κλειστών κέντρων για μετανάστες σε νησιά με λίγους ή καθόλου κατοίκους...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜ. Βορίδης: «Υποστηρίζω θερμά την κατασκευή κλειστών δομών σε απομονωμένα νησιά»
Ξεκάθαρα υπέρ της κατασκευής κλειστών κέντρων σε απομακρυσμένα νησιά, με λίγους ή καθόλου κατοίκους είναι ο Μάκης Βορίδης. Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης σε δηλώσεις του υποστήριξε πως δεν παραβιάζει κάποια συνθήκη. «Το υποστηρίζω αναφανδόν, είμαι ένθερμος υποστηρικτής. Το ερώτημα είναι αν η δημιουργία σε νησιά με λίγους ή καθόλου κατοίκους παραβιάζει κάποια συνθήκη. Δεν παραβιάζει κάποια […]
Διαβάστε το στο makeleio.grΒορίδης: Υπέρ της δημιουργίας κλειστών κέντρων σε ακατοίκητα νησιά
Ικανοποιημένος από την πολιτική που
ακολουθεί η ελληνική κυβέρνηση στο
προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα, και...
Διαβάστε το στο ekriti.gr