Δήμητρα Αλεξανδράκη για χωρισμό Τούνη – Αλεξάνδρου: «Να υπάρχει διακριτικότητα γιατί υπάρχει και ένα μικρό παιδάκι»

12:30 - 17/02/2025

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού» συνάντησε στο αεροδρόμιο την Δήμητρα Αλεξανδράκη κατά την επιστροφή της από τη Θεσσαλονίκη. «Πέρασα πάρα πολύ ωραία του Αγίου Βαλεντίνου. Ήμουν με τη φίλη μου στη Θεσσαλονίκη. Περάσαμε ένα υπέροχο βράδυ» είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξσνδράκη. Στη συνέχεια, το μοντέλο ρωτήθηκε και για τις φήμες χωρισμού της Ιωάννας Τούνη […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Δημήτρης Ζήκος: Ο νικητής της Φάρμας συγκλονίζει για την απώλεια του πατέρα του – «Ήταν πολύ απότομο!»

Ατύχημα για τον Σάββα Πούμπουρα – «Είναι η πρώτη φορά που παθαίνω κάτι τόσο σοβαρό»

Χάρης Λεμπιδάκης για τον γνωστό τραγουδιστή: «Μιλάμε για μια μεγάλη καταστροφή ενός καλλιτέχνη»

Μάρα Δαρμουσλή: «Δεν μπορώ να σου απαντήσω αν με φλερτάρουν, γιατί ο σύζυγος βλέπει τις συνεντεύξεις μου»

Πιο fit από ποτέ η Michelle Obama – Η εντυπωσιακή εμφάνιση στον Jimmy Kimmel που έγινε viral

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Zήτησε δημόσια συγγνώμη από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – «Έχω πει κάποια πράγματα εμμονικά»