Baby πατάτες «σαν τηγανιτές»

08:02 - 04/03/2025

Το πλεονέκτημα της πατάτας σε σχέση με τα υπόλοιπα λαχανικά είναι ότι συνδυάζει τα χαρακτηριστικά των αμυλωδών τροφίμων με αυτά των λαχανικών. Η θρεπτική αξία της είναι σημαντική, αλλά επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο παρασκευής της, καθώς και από τις συνθήκες και τη διάρκεια συντήρησής της. Η πατάτα αποτελείται από 80% νερό, 18% άμυλο, 1-2% πρωτεΐνες και 1% βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Η συγκεκριμένη συνταγή μπορεί να λειτουργήσει ως το τέλειο συνοδευτικό και είναι πολύ πρακτική για τους νηστεύοντες ή τους vegan φίλους. Υλικά (4 μερίδες) Εκτέλεση Διατροφική αξία ανά 100 γρ. * Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!