Η αδελφή και η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου στην κηδεία του Αλέξη Κούγια – «Ήταν ένας άνθρωπος που μας πίστεψε απ’ την αρχή»

11:32 - 04/03/2025

Αυτήν την ώρα η κηδεία του Αλέξη Κούγια στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη. Ο γνωστός ποινικολόγος έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 74 ετών, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, μετά τη μάχη του με τον καρκίνο. Τα παιδιά του, η πρώην σύζυγός του, Εύη Βατίδου, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, συγκεντρώθηκαν στην εκκλησία για να […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»