Η Μέγκαν Μαρκλ διόρθωσε φίλη της στον αέρα: Πλέον είμαι “Σάσεξ”, είπε αποκηρύσσοντας το επίθετό της

16:54 - 04/03/2025

Το επίθετό της φαίνεται πως εγκαταλείπει οριστικά η Μέγκαν Μαρκλ, η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, και υιοθετεί πλήρως το επίθετο «Σάσεξ», για να έχει το ίδιο επίθετο με τα παιδιά της

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα: Ξέσπασε πάνω στην Ουντινέζε η Φιορεντίνα, επιβλητικές νίκες για Ατλέτικο και Μπέτις (Βίντεο)

Παναθηναϊκός: Η παραδοχή του Μπενίτεθ - "Το κενό δεν είναι εύκολο να καλυφθεί, περιμένουμε τις μεταγραφές να μας αλλάξουν"

Το τροχαίο δυστύχημα που συγκλόνισε την Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Έπεσε κάποιος πάνω του" - Ο θάνατος του πατέρα της την λύγισε (Βίντεο)

Σαββατόβραδο με μπλόκα και αλκοτέστ: Πόσοι οδηγοί πιάστηκαν μεθυσμένοι στο κέντρο της Αθήνας (Βίντεο)

Μαρόκο - Κομόρες 2-0, Copa Africa: Πρώτο βήμα προς τον τίτλο με ονειρικό γκολ του Ελ Κααμπί

Super League: Μόνη πρώτη στην κορυφή η ΑΕΚ, κούρσα για τρεις ο τίτλος, μάχη για την τετράδα ο Παναθηναϊκός (Βίντεο)