Κόκκινες φακές με πορτοκάλι & τζίντζερ

08:02 - 13/03/2025

Οι κόκκινες φακές πρωταγωνιστούν πλέον σε πολλές συνταγές, καθώς είναι πλούσιες σε πρωτεΐνες και έχουν σημαντικές ποσότητες βιταμίνης Β, σιδήρου, μαγνησίου και ψευδαργύρου. Είναι πολύ σημαντικές όσον αφορά την υγεία του μικροβιώματος, ενώ κρατούν σε καλή ισορροπία τον γλυκαιμικό δείκτη του αίματος. Περιέχουν ανθεκτικό άμυλο που καθυστερεί σημαντικά την αποθήκευση του υδατάνθρακα, ενώ παράλληλα είναι πηγή πολύ καλών προβιοτικών που «ταΐζουν» το μικροβίωμα, βοηθώντας έτσι στην πρόληψη ασθενειών του πεπτικού και γαστρεντερικού συστήματος. Υλικά (3 μερίδες) Εκτέλεση Διατροφική αξία ανά μερίδα * Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!