«Πυρά» ΣΥΡΙΖΑ: «Η ΝΔ προσπαθεί σπασμωδικά να ικανοποιήσει το ακροδεξιό της ακροατήριο»
16:07 - 07/03/2020
Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με φόντο την μεταναστευτική κρίση και τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του καλεί την κυβέρνηση να «αφήσει τις αναποτελεσματικές κινήσεις εντυπωσιασμού για το ακροδεξιό της ακροατήριο και να ασχοληθεί επιτέλους με την ουσία του προσφυγικού».
Μετά το κόψιμο του ΑΜΚΑ για τους πρόσφυγες, συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ «την παρεμπόδιση των προσφυγόπουλων να πάνε στα σχολεία, την αυστηροποίηση του πλαισίου ιθαγένειας για ευπαθείς ομάδες, τώρα η κυβέρνηση, πιστή στις ιδεοληψίες της, κόβει επιδόματα σε πρόσφυγες που έχουν ήδη αποκτήσει άσυλο.
Πρόκειται για επιδόματα που δεν επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό καθώς χρηματοδοτούνται από την
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr