Το μήνυμα της Μαρίας Μπακοδήμου στους στρατιώτες του Έβρου (ΕΙΚΟΝΑ)
15:08 - 08/03/2020
Το μυαλό της στα παιδιά που βρίσκονται στα σύνορα του Έβρου έχει η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία μέσα από το instagram της, έστειλε τη θετική της ενέργεια. «Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλα τα παιδιά μας που είναι στον Έβρο τόσες μέρες , ακούραστα, με δύναμη και πάθος. Η σκέψη μας είναι κοντά σας» έγραψε […]
Διαβάστε Περισσότερα στο makeleio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Το μήνυμα του Μίκη Θεοδωράκη: Η σκέψη μου στους γενναίους άνδρες και τις γυναίκες του Έβρου
Μήνυμα σε όλους τους Έλληνες στέλνει ο Μίκης Θεοδωράκης με αφορμή τα τεκταινόμενα στον Έβρο, τη ραγδαία επιδείνωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων και την προσπάθεια των στελεχών του στρατού και της αστυνομίας να περιφρουρήσουν τα σύνορα. «Σ’ αυτές τις κρίσιμες ώρες, η σκέψη μου βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών μας που...
The post Το μήνυμα του Μίκη Θεοδωράκη: Η σκέψη μου στους γενναίους άνδρες και τις γυναίκες του Έβρου appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.
Διαβάστε το στο crashonline.grΤο μήνυμα της Μαρίας Μπακοδήμου στους στρατιώτες του Έβρου
Το μυαλό της στα παιδιά που βρίσκονται στα σύνορα του Έβρου έχει η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία μέσα από το instagram της, έστειλε τη θετική της ενέργεια. Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλα τα παιδιά μας που είναι στον Έβρο τόσες μέρες , ακούραστα, με δύναμη και πάθος. Η σκέψη μας είναι κοντά σας έγραψε χαρακτηριστικά. Δείτε εδώ την συνέχεια
Το spoiler Το μήνυμα της Μαρίας Μπακοδήμου στους στρατιώτες του Έβρου εμφανιστηκε πρώτα στο site Spoilers.
Διαβάστε το στο spoilers