Παυλίνα Βουλγαράκη: Το πάρτι στο εξοχικό της οικογένειας Βουλγαράκη στο Σούνιο λίγο πριν γίνει μαμά

08:12 - 06/04/2025

Η Παυλίνα Βουλγαράκη και ο σύντροφός της, Στέφανος υποδέχτηκαν αγαπημένους φίλους τους στο πάρτι για το καλωσόρισμα του μωρού που περιμένουν. Οι πιο κοντινοί τους άνθρωποι μάζεψαν λουλούδια και φέρανε και έφτιαξαν φαγητά, κάνοντας το τραπέζι στο εξοχικό της οικογένειας στο Σούνιο. Η Παυλίνα Βουλγαράκη και ο αγαπημένος της περιμένουν κοριτσάκι. Η γνωστή τραγουδίστρια είχε εξομολογηθεί, σε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»