#Παυλίνα Βουλγαράκη

Δήμητρα Γαλάνη - Παυλίνα Βουλγαράκη: Η πρώτη... άδοξη συνάντηση και η σημαδιακή συνεργασία τους

ProtoThema.gr
Οι δύο τραγουδοποιοί θυμούνται τη μάλλον άδοξη πρώτη τους συνάντηση, μιλούν για τη σημασία της αυθεντικότητας και της αθωότητας στην τέχνη και εξηγούν γιατί η φετινή συνεργασία τους αποδείχτηκε παραπάνω από σημαδιακή
08:00 24/04/2024

Η Δήμητρα Γαλάνη και η Παυλίνα Βουλγαράκη στο Vox

patrasevents.gr
Ιερά Οδός 16, ΑθήναΤετάρτη, 13 Μάρ 2024 21:00Με αφορμή το νέο της άλμπουμ ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ η Δήμητρα Γαλάνη συνεχίζει και τον Μάρτιο στο VOX και παρουσιάζει το best of μιας 55χρονης καριέρας. Μια αναδρομή στα πολύ αγαπημένα τραγούδια που όλοι ζητούσαν και περιμένουν, πάντα μαζί με μια υπέροχη μπάντα στο πλευρό της. Στη σκηνή μαζί της και η δημιουργός και ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη. Σε ένα πρόγραμμα που έχει τη σφραγίδα της μεγάλης μας ερμηνεύτριαςκαι συνοψίζει τη διαδρομή μιας ολόκληρης ζωής, η Δήμητρα Γαλάνη συνεργάζεται ξανά με νέους ανθρώπους, μουσικ...
13:53 11/03/2024

Η Δήμητρα Γαλάνη συνεχίζει ακάθεκτη στο VOX – Μαζί της η Παυλίνα Βουλγαράκη

Newsbeast.gr
Με αφορμή το νέο της άλμπουμ «Είσοδος Κινδύνου» η Δήμητρα Γαλάνη συνεχίζει και τον Μάρτιο στο VOX και παρουσιάζει το best of μιας 55χρονης καριέρας. Μια αναδρομή στα πολύ αγαπημένα τραγούδια που όλοι ζητούσαν και περιμένουν, πάντα μαζί με μια υπέροχη μπάντα στο πλευρό της. Στη σκηνή μαζί της και η δημιουργός και ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη. Σε ένα πρόγραμμα που έχει τη σφραγίδα της μεγάλης μας ερμηνεύτριας και συνοψίζει τη διαδρομή μιας ολόκληρης ζωής, η Δήμητρα Γαλάνη συνεργάζεται ξανά με νέους ανθρώπους, μουσικούς και καλλιτέχνες – δημιουργούς που ξεχωρίζει. Και αυτή τη φορά επιλέγει από την σύγχρονη σκηνή την Παυλίνα Βουλγαράκη ταλαντούχα δημιουργό και ερμηνεύτρια με την οποία
08:00 01/03/2024

Δήμητρα Γαλάνη: Και τον Μάρτιο η αναδρομή σε αγαπημένα τραγούδια στη σκηνή του Vox – Μαζί της η Παυλίνα Βουλγαράκη

instyle.gr
Με αφορμή το νέο της άλμπουμ ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ η Δήμητρα Γαλάνη συνεχίζει και τον Μάρτιο στο VOX και παρουσιάζει το best of μιας 55χρονης καριέρας. Μια αναδρομή στα πολύ αγαπημένα τραγούδια που όλοι ζητούσαν και περιμένουν, πάντα μαζί με μια υπέροχη μπάντα στο πλευρό της. Στη σκηνή μαζί της και η δημιουργός και ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη. Σε ένα πρόγραμμα που έχει τη σφραγίδα […] The post Δήμητρα Γαλάνη: Και τον Μάρτιο η αναδρομή σε αγαπημένα τραγούδια στη σκηνή του Vox – Μαζί της η Παυλίνα Βουλγαράκη appeared first on InStyle.
00:46 27/02/2024

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Αυτό είναι ένα μυστικό που λέω» – Η αποκάλυψη πίσω από το όνομα του άλμπουμ της

tlife.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», βρέθηκε η Παυλίνα Βουλγαράκη την Τετάρτη 24/1. Η τραγουδίστρια, μεταξύ To άρθρο Παυλίνα Βουλγαράκη: «Αυτό είναι ένα μυστικό που λέω» – Η αποκάλυψη πίσω από το όνομα του άλμπουμ της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 24/01/2024

Δήμητρα Γαλάνη και Παυλίνα Βουλγαράκη στο Vox: Γίναμε συνοδοιπόροι στην πιο ξεχωριστή μουσική “εκδρομή”

monopoli.gr
Την Τετάρτη (10/1) βρεθήκαμε στο Vox, εκεί όπου η Δήμητρα Γαλάνη έστησε ένα πάρτι με τα best of από την πολυετή καριέρα της, παρέα με την Παυλίνα Βουλγαράκη και μοιραζόμαστε την γεύση που μας άφησε.
09:53 12/01/2024

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Προσπαθώ να το κρύψω με τα χρόνια αλλά όλο έρχεται»

zappit.gr
H Παυλίνα Βουλγαράκη έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» και την δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα το απόγευμα της Τετάρτης στην ΕΡΤ. […] The post Παυλίνα Βουλγαράκη: «Προσπαθώ να το κρύψω με τα χρόνια αλλά όλο έρχεται» appeared first on Zappit.
19:00 27/12/2023

Δήμητρα Γαλάνη για τη μητρότητα: «Κάποτε ερωτεύτηκα παράφορα αλλά παιδί δεν έκανα, δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω»

zappit.gr
Μία διαφορετική συνέντευξη παραχώρησαν η Δήμητρα Γαλάνη και η Παυλίνα Βουλγαράκη. Στο ένθετο «Κ» της Καθημερινής της Κυριακής, οι δύο […] The post Δήμητρα Γαλάνη για τη μητρότητα: «Κάποτε ερωτεύτηκα παράφορα αλλά παιδί δεν έκανα, δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω» appeared first on Zappit.
21:00 26/12/2023

Παυλίνα Βουλγαράκη: Δεν έχει σχέση αν είσαι σε χωριό ή πόλη – Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την κακοποίηση

Newsit
«Δεν κάθεσαι να φας ξύλο, είναι κάτι που δεν ελέγχεις», δήλωσε για τις κακοποιητικές σχέσεις που βίωσε η Παυλίνα Βουλγαράκη. Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά». Όπως είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια Παυλίνα Βουλγαράκη, «οι αντιδράσεις ήταν μεγαλύτερες από ό,τι περίμενα αλλά δεν εστίαζαν εκεί που ήθελα. Εγώ στόχευα στην αφύπνιση, επειδή το έκανα ... Περισσότερα To άρθρο Παυλίνα Βουλγαράκη: Δεν έχει σχέση αν είσαι σε χωριό ή πόλη – Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την κακοποίηση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:00 18/11/2023

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Δεν κάθεσαι να φας ξύλο, είναι κάτι το οποίο δεν ελέγχεις»

tlife.gr
Στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» βρέθηκε καλεσμένη η Παυλίνα Βουλγαράκη. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους λόγους που To άρθρο Παυλίνα Βουλγαράκη: «Δεν κάθεσαι να φας ξύλο, είναι κάτι το οποίο δεν ελέγχεις» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 18/11/2023

Δούκισσα Νομικού: Η κόκκινη ιδιαίτερη τσάντα που επέλεξε για να αναβαθμίσει το look της στο Ηρώδειο

okmag.gr
Μια μοναδική συναυλία για τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» έδωσαν το βράδυ της Τρίτης οι Μέλιsses. Η βραδιά ήταν ένα αφιέρωμα στα ελληνικά μουσικά συγκροτήματα. Τιμώμενοι καλεσμένοι της συναυλίας  «ΜΑΖΙ…οι παρέες γράφουν ιστορία» ήταν οι Πασχάλης (Τhe Olympians), Μπάμπης Στόκας (Πυξ Λαξ), Κώστας Τουρνάς (Poll) ενώ guest εμφάνιση έκανε η Παυλίνα Βουλγαράκη. […] The post Δούκισσα Νομικού: Η κόκκινη ιδιαίτερη τσάντα που επέλεξε για να αναβαθμίσει το look της στο Ηρώδειο appeared first on OK! Magazine.
14:58 14/09/2023

Η Παυλίνα Βουλγαράκη προκαλεί ντελίριο με τόπλες πόζα στην θάλασσα

zappit.gr
Με έναν ξεχωριστό, ομολογουμένως, τρόπο θέλησε να καλωσορίσει η Παυλίνα Βουλγαράκη τον Σεπτέμβριο στα social media. Κι αυτό μιας και […] The post Η Παυλίνα Βουλγαράκη προκαλεί ντελίριο με τόπλες πόζα στην θάλασσα appeared first on Zappit.
17:01 03/09/2023

«Βούλιαξε» από κόσμο για την συναυλία του Γιώργου Σαμπάνη η Αμφιλοχία (φωτο)

agriniopress.gr
Στους ρυθμούς μιας συναυλίας που όμοιά της είχε να δει… χρόνια, κινήθηκε ολόκληρη η Αμφιλοχία το βράδυ του Σαββάτου 12 Αυγούστου. Ο αγαπημένος τραγουδιστής και συνθέτης Γιώργος Σαμπάνης, μαζί με την ταλαντούχα Παυλίνα Βουλγαράκη, ξεσήκωσαν κυριολεκτικά το Λιμάνι της Αμφιλοχίας, το οποίο είχαν «πλημμυρίσει» χιλιάδες θαυμαστές του τραγουδοποιού που πραγματικά είχαν έρθει από παντού για …
13:46 14/08/2023

Οι MEΛΙSSES στο Ηρωδείο

happytv.gr
ΜΕΛΙSSES «ΜΑΖΙ…οι παρέες γράφουν ιστορία» Ωδείο Ηρώδου του Αττικού – Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 Μια μοναδική συναυλία για τα παιδιά της ένωσης «Μαζί για το Παιδί» Ένα αφιέρωμα στα ελληνικά μουσικά συγκροτήματα Τιμώμενοι καλεσμένοι Πασχάλης (Τhe Olympians) Μπάμπης Στόκας (Πυξ Λαξ) Κώστας Τουρνάς (Poll) Guest: Παυλίνα Βουλγαράκη Οι MEΛΙSSES στηρίζουν τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το παιδί» με μία μοναδική […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Οι MEΛΙSSES στο Ηρωδείο
13:37 01/08/2023

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Κανείς δεν ξέρει από που έρχομαι, μόνο εγώ»

zappit.gr
Στο φεστιβάλ Συνάντηση νέων Άρδας έδωσε το παρών η Παυλίνα Βουλγαράκη για να τραγουδήσει μπροστά στο πολυπληθές κοινό. Η τραγουδίστρια […] The post Παυλίνα Βουλγαράκη: «Κανείς δεν ξέρει από που έρχομαι, μόνο εγώ» appeared first on Zappit.
14:00 27/07/2023

Γιόρτασε τα γενέθλιά της στη σκηνή η Παυλίνα Βουλγαράκη

Zougla
Η συναυλία της Παυλίνας Βουλγαράκη στον Κήπο του Μεγάρου συνέπεσε με τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο και με πάρα πολύ κόσμο που ήταν...
10:00 17/07/2023

Όλη η Αθήνα μια σκηνή 2023: Παυλίνα Βουλγαράκη, Βιολέτα Ίκαρη, Παντελής Κυραμαργιός κ.α στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

monopoli.gr
Μια ξεχωριστή μουσική παράσταση με τους Παυλίνα Βουλγαράκη, Βιολέτα Ίκαρη, Παντελή Κυραμαργιό, Θάνο Ματζίλη, Ελεάννα Βαρελά και την Ορχήστρα «Ρυθμός», παρουσιάζεται, στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, με ελεύθερη είσοδο.
15:53 03/07/2023

Κι όμως! Ποια τραγουδίστρια αποκοιμήθηκε σε πρώτο ραντεβού;

in.gr
Σε ένα από τα πιο αστεία περιστατικά σε πρώτο της ραντεβού αναφέρθηκε η τραγουδίστρια Παυλίνα Βουλγαράκη.
14:54 02/05/2023

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Έβλεπα δημοσιεύματα που μιλούσαν για τη σπάνια ασθένειά μου»

zappit.gr
Η Παυλίνα Βουλγαράκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη. Η τραγουδίστρια μίλησε για το θέμα που […] The post Παυλίνα Βουλγαράκη: «Έβλεπα δημοσιεύματα που μιλούσαν για τη σπάνια ασθένειά μου» appeared first on Zappit.
09:04 02/05/2023

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Θεώρησα ότι είναι νορμάλ να σε απαξιώνει ο άλλος, να σε εκφοβίζει»

zappit.gr
Η Παυλίνα Βουλγαράκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη. Η τραγουδίστρια μίλησε για το θέμα που […] The post Παυλίνα Βουλγαράκη: «Θεώρησα ότι είναι νορμάλ να σε απαξιώνει ο άλλος, να σε εκφοβίζει» appeared first on Zappit.
09:02 02/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load