Ελένη Φουρέιρα: Ο ξέφρενος χoρός της με την Άννα Βίσση στην σκηνή του «Hotel Ερμού» – Το κοινό τις αποθέωσε

10:57 - 10/04/2025

Χθες το βράδυ, Τετάρτη 9/4, έγινε ο απόλυτος χαμός στο νυχτερινό κέντρο «Hotel Ερμού», όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση, όταν η Ελένη Φουρέιρα ανέβηκε στη σκηνή, έπιασε το μικρόφωνο και τραγούδησε στο πλάι της απόλυτης Ελληνίδας σταρ. Το κοινό, φυσικά, τις αποθέωσε, ενώ πολλοί θαυμαστές έκαναν λόγο για το «σχήμα της χρονιάς». Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε μαζί […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»