Στράτος Τζώρτζογλου – Σοφία Μαριόλα: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε βραδινή τους έξοδο μετά τις δυσκολίες στον γάμο τους

14:39 - 12/04/2025

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα μετά την δύσκολη περίοδο που πέρασαν στον γάμο τους, πλέον δείχνουν να έχουν ξεπεράσει ό,τι πρόβλημα είχαν και είναι πιο δεμένοι κι ερωτευμένοι από ποτέ. «Είμαστε πολύ καλά, πολύ χαρούμενοι. Σίγουρα περάσαμε μια μικρή μπόρα, όχι κρίση, την είχαμε υπολογίσει γιατί ο Στράτος πέρασε αυτό που πέρασε και […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»