#Στράτος Τζώρτζογλου

Στράτος Τζώρτζογλου για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Δεν ξέρω αν είναι δοκιμασμένο, είναι ένα πείραμα»

zappit.gr
Για το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο που αφορά στα ομόφυλα ζευγάρια και το θέμα της τεκνοθεσίας ρωτήθηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου. Τον γνωστό […] The post Στράτος Τζώρτζογλου για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Δεν ξέρω αν είναι δοκιμασμένο, είναι ένα πείραμα» appeared first on Zappit.
17:00 17/01/2024

Στράτος Τζώρτζογλου: «Δε μου κακοφάνηκε που η Βάνα Μπάρμπα με αποκάλεσε εγωπαθή»

okmag.gr
Ο Στράτος Τζώρτζογλου μαζί με την σύζυγό του, Σοφία Μαριόλα μίλησαν στις κάμερες και ο ηθοποιός έδωσε τη δική του απάντηση στη Βάνα Μπάρμπα για τους τσακωμούς που είχαν μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, η Βάνα Μπάρμπα είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Δανάη Μπάρκα ότι με τον Στράτο Τζώρτζογλου έκαναν πολλούς καβγάδες σε σχέση με […] The post Στράτος Τζώρτζογλου: «Δε μου κακοφάνηκε που η Βάνα Μπάρμπα με αποκάλεσε εγωπαθή» appeared first on OK! Magazine.
13:58 20/09/2023

Στράτος Τζώρτζογλου: Επέστρεψε ο γιος του από την Αμερική

okmag.gr
Ο Στράτος Τζώρτζογλου είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ καθώς υποδέχθηκε τον γιο του, Αλκιβιάδη που γύρισε από την Αμερική. Ο γιος του ηθοποιού και της Μαρίας Γεωργιάδου ζει τα τελευταία χρόνια στην Αμερική όπου πήγε για σπουδές και για να κυνηγήσει το όνειρό του στη σκηνοθεσία. Ο Στράτος Τζώρτζογλου μη μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό […] The post Στράτος Τζώρτζογλου: Επέστρεψε ο γιος του από την Αμερική appeared first on OK! Magazine.
18:58 30/08/2023

Σοφία Μαριόλα: Οι ευχές στον Στράτο Τζώρτζογλου: «Χρόνια πολλά στον βασιλιά των λιονταριών»

tlife.gr
Τα γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα 5 Αυγούστου ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος βρίσκεται σε διακοπές με To άρθρο Σοφία Μαριόλα: Οι ευχές στον Στράτο Τζώρτζογλου: «Χρόνια πολλά στον βασιλιά των λιονταριών» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 05/08/2023

Στράτος Τζώρτζογλου – Σοφία Μαριόλα: Τα νέα στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στο Μαρόκο

okmag.gr
Στο Μαρόκο βρίσκονται ο Στράτος Τζώρτζογλου και η αγαπημένη του, Σοφία Μαριόλα. Το ζευγάρι απολαμβάνει το ταξίδι του και μοιράζεται τα στιγμιότυπά του με τους διαδικτυακούς του φίλους. Οι δυο τους μοιράστηκαν μάλιστα ένα κοινό άλμπουμ φωτογραφιών στους λογαριασμούς τους στο Instagram, όπου τους βλέπουμε να ποζάρουν δίπλα στις καμήλες. Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η […] The post Στράτος Τζώρτζογλου – Σοφία Μαριόλα: Τα νέα στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στο Μαρόκο appeared first on OK! Magazine.
00:58 03/06/2023

Στράτος Τζώρτζογλου – Σοφία Μαριόλα: Για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας – Φωτογραφίες

tlife.gr
Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας To άρθρο Στράτος Τζώρτζογλου – Σοφία Μαριόλα: Για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:10 12/05/2023

Στράτος Τζώρτζογλου: Οι τρυφερές πόζες με τη Σοφία Μαριόλα στα γενέθλιά της

okmag.gr
Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ. Οι δύο τους μάλιστα επέλεξαν να διασκεδάσουν στο νυχτερινό κέντρο Fever. Το ζευγάρι θέλησε να δει από κοντά την Πάολα και να χορέψει με τις επιτυχίες της. Στις 31 Μαρτίου ήταν τα γενέθλια της Σοφίας Μαριόλα, οπότε το ζευγάρι αποφάσισε […] The post Στράτος Τζώρτζογλου: Οι τρυφερές πόζες με τη Σοφία Μαριόλα στα γενέθλιά της appeared first on OK! Magazine.
12:06 05/04/2023

Στράτος Τζώρτζογλου: Η σύζυγός του, Σοφία Μαριόλα ανέβηκε στο σκάφος για να το ευχηθεί

okmag.gr
Τα γενέθλιά του εν πλω γιορτάζει φέτος ο Στράτος Τζώρτζογλου. Ο γνωστός ηθοποιός δέχθηκε τις πιο ξεχωριστές και γεμάτες έρωτα ευχές από τη σύζυγό του, Σοφία Μαριόλα. Με ένα άκρως καλοκαιρινό video και τους δυο τους να βρίσκονται με το σκάφος μεσοπέλαγα η Σοφία Μαριόλα έκανε μια τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του συζύγου της. […] The post Στράτος Τζώρτζογλου: Η σύζυγός του, Σοφία Μαριόλα ανέβηκε στο σκάφος για να το ευχηθεί appeared first on OK.
16:12 05/08/2022

Στράτος Τζώρτζογλου: Γενέθλια στο σκάφος – Οι τρυφερές ευχές και το βίντεο από τη Σοφία Μαριόλα

tlife.gr
Για ακόμα ένα καλοκαίρι, ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα περνούν μοναδικές στιγμές στις διακοπές To άρθρο Στράτος Τζώρτζογλου: Γενέθλια στο σκάφος – Οι τρυφερές ευχές και το βίντεο από τη Σοφία Μαριόλα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:30 05/08/2022

O Στράτος Τζώρτζογλου δε φοβάται τα extreme sports –Δείτε τι έκανε(ΒΙΝΤΕΟ)

dete.gr
Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και ζουν τον έρωτά τους σε διάφορα νησιά της Ελλάδος.Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα έχουν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές με την πρώτη τους στάση να είναι στην Σκόπελο. Εκεί οι δυο τους μοιράστηκαν μαζί μας στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram. Ωστόσο, οι διακοπές […]
08:20 29/07/2022

Στράτος Τζώρτζογλου – Σοφία Μαριόλα: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών τους στο Παρίσι

tlife.gr
Την τρίτη επέτειο του γάμου τους στο Παρίσι γιόρτασαν ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα. To άρθρο Στράτος Τζώρτζογλου – Σοφία Μαριόλα: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών τους στο Παρίσι δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:40 17/06/2022

Στράτος Τζώρτζογλου – Σοφία Μαριόλα: Επέτειος γάμου στο Παρίσι για το ερωτευμένο ζευγάρι – Φωτογραφίες

tlife.gr
Ερωτευμένοι και αχώριστοι παραμένουν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα. To άρθρο Στράτος Τζώρτζογλου – Σοφία Μαριόλα: Επέτειος γάμου στο Παρίσι για το ερωτευμένο ζευγάρι – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:36 15/06/2022

Στράτος Τζώρτζογλου – Σοφία Μαριόλα: Οι φωτογραφίες για την επέτειο του γάμου τους

tlife.gr
Την επέτειο του γάμου τους γιόρτασαν, ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα. Στις 8 Ιουνίου To άρθρο Στράτος Τζώρτζογλου – Σοφία Μαριόλα: Οι φωτογραφίες για την επέτειο του γάμου τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:26 09/06/2022

Τζώρτζογλου: «Έχω κάνει μόνο υαλουρανικό. Τι φταίω εγώ που στα 56 μου δεν έχω ούτε μια άσπρη τρίχα;!»

diaforetiko.gr
Τζώρτζογλου: «Έχω κάνει μόνο υαλουρανικό. Τι φταίω εγώ που στα 56 μου δεν έχω ούτε μια άσπρη τρίχα;!» Ο Στράτος Τζώρτζογλου αποχώρησε από το reality του ANT1 τη Φάρμα και βρέθηκε και πάλι στην αγκαλιά της αγαπημένης του συζύγου Σοφίας Μαριόλα. Tο διάσημο ζευγάρι που δεν κρύβει τον έρωτά του φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «You» […]
19:36 05/06/2022

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα στολίζουν το Επιτάφιο στη Σαντορίνη

ProtoThema.gr
Το ζευγάρι απολαμβάνει τις πασχαλινές διακοπές του στο νησί - Δείτε την ερωτική εξομολόγηση της Σοφίας Μαριόλα στον σύζυγό της
19:02 22/04/2022

Μπάρμπα – Τζώρτζογλου: Ξανά μαζί στην τηλεόραση 22 χρόνια μετά

youfly.com
Στράτος Τζώρτζογλου και Βάνα Μπάρμπα επιστρέφουν τηλεοπτικά μαζί, 22 χρόνια μετά το Σημάδι του Έρωτα. Που θα τους δούμε; The post Μπάρμπα – Τζώρτζογλου: Ξανά μαζί στην τηλεόραση 22 χρόνια μετά appeared first on Youfly.
12:20 29/03/2022

Ο Στράτος Τζώρτζογλου αποχώρησε από παράσταση λίγο πριν από την πρεμιέρα

okmag.gr
Ο Στράτος Τζώρτζογλου αποχώρησε από την παράσταση «Βαθιά γαλάζια θάλασσα» λίγο πριν από την πρεμιέρα της. Ο ηθοποιός επικαλέστηκε λόγους υγείας. Η παράσταση στην οποία επρόκειτο να πρωταγωνιστεί ωστόσο θα κάνει πρεμιέρα αύριο Τετάρτη 23 Μαρτίου με άλλο ηθοποιό να ενσαρκώνει τον ρόλο του. Θα τον αντικαταστήσει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης της παράστασης Αλέξιος Κοτσώρης. […] The post Ο Στράτος Τζώρτζογλου αποχώρησε από παράσταση λίγο πριν από την πρεμιέρα appeared first on OK.
15:20 22/03/2022

Το πόρισμα του ιατροδικαστή για το θάνατο του Πάνου Νάτση σοκάρει - Θρήνος στην κηδεία του

pronews.gr
Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα, Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου, συγγενείς και φίλοι στον Πάνο Νάτση, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία των 31 ετών σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η ιατροδικαστική έκθεση αναγράφει πως ο θάνατός του ηθοποιού ήταν ακαριαίος, καθώς έφερε βαρύτατες κακώσεις κεφαλής και θώρακα, σπασμένος πόδι, εκδορές δεξιά, ενώ ο ιατροδικαστής σημειώνει πως πιθανόν φορούσε το κράνος του, ωστόσο η σύγκρουση με το φορτηγό ήταν αρκετά ισχυρή. Να σας θυμίσουμε πως η μητέρα του Πάνου Νάτση δεν έχει ενημερωθεί για τον θάνατο του γιου της. Μάλιστα η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε ο ηθοποιός, αύριο θα ανέβει κανονικά με τους συντελεστές να έχουν περάσει σε αντικατά
17:58 02/02/2022

Στράτος Τζώρτζογλου για Πάνο Νάτση: «Πανούλη, θα μείνεις για πάντα στην καρδιά μας»

zappit.gr
Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” μίλησε συγκινημένος ο Στράτος Τζώρτζογλου για την απώλεια του Πάνου Νάτση: «Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο […] The post Στράτος Τζώρτζογλου για Πάνο Νάτση: «Πανούλη, θα μείνεις για πάντα στην καρδιά μας» appeared first on Zappit.
15:46 31/01/2022

Πάνος Νάτσης: Συγκινεί ο Στράτος Τζώρτζογλου με το δικό του αντίo

zappit.gr
Μέσα από ένα σπαρακτικό μήνυμα για την είδηση πως ο Πάνος Νάτσης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών […] The post Πάνος Νάτσης: Συγκινεί ο Στράτος Τζώρτζογλου με το δικό του αντίo appeared first on Zappit.
22:34 30/01/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load