Κόλαφος ο Τάσος Τεργιάκης κατά συναδέλφου του: «Βρίζει, ουρλιάζει, κοροϊδεύει τους πάντες!»

05:56 - 13/04/2025

Ο Τάσος Τεργιάκης, το Σάββατο 12 Απριλίου προέβη σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου με μια μακροσκελή ανάρτηση αποκαλύπτει παρενοχλητική και κακοποιητική συμπεριφορά ενός συναδέλφου του. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 καταγγέλλει την αντισυναδελφική συμπεριφορά του συγκεκριμένου ατόμου και ζητά την άμεση απομάκρυνσή του από τον φορέα. Ο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»