Όταν ο Σταλόνε έπαιξε… μποξ με τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατρικανό – «Μεγαλώσαμε με τις ταινίες σας» του είχε πει ο ποντίφικας

14:29 - 21/04/2025

Τον Σεπτέμβριο του 2023, ο πάπας Φραγκίσκος έπαιξε… μποξ με τον Σιλβέστερ Σταλόνε, σε συνάντηση που είχε με τον σταρ του «Ρόκι» στο Βατικανό. Όταν τον σύστησαν στον Σταλόνε και την οικογένειά του, ο ποντίφικας σχολίασε ότι του άρεσαν πολύ οι ταινίες του ηθοποιού. Χαμογελώντας, ο Σταλόνε σήκωσε τις γροθιές του και πήρε θέση «επίθεσης», απαντώντας «Έτοιμος, ας πυγμαχήσουμε». «Σας ευχαριστώ πολύ που διαθέσατε χρόνο από τη γεμάτη μέρα σας. Το εκτιμούμε πολύ» του είχε πει αρχικά ο Σταλόνε αφού του σύστησε τη σύζυγό του, τις κόρες του και τον αδερφό του, που τον συνόδεψαν ως εκεί. «Τιμή μου» του απάντησε ο πάπας και στη συνέχεια, σχολίασε «μεγαλώσαμε με τις ταινίες σας».

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας

Το «καρφί» του Μάνου Νιφλή για την υπόθεση Μαζωνάκη: «Σε μια ενημερωτική εκπομπή, δεν βγαίνεις με κουίζ, βγαίνεις με στοιχεία»

Ελληνική ομάδα για Λι – Δουλεύει το trade της χρονιάς ο Ολυμπιακός!

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: 1-0 στο 39′ ο Κωνσταντέλιας

Βρήκε τον… επόμενο Ιωαννίδη ο Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό – «Τεχνική, οξυδέρκεια και γκολ»