#Σιλβέστερ Σταλόνε

Ferrari 812 GTS «Σταλόνε» με 830 ατμοσφαιρικά άλογα

autogreeknews.gr
Τι σχέση μπορεί να έχει ο Σιλβέστερ Σταλόνε με τη Ferrari 812 GTS, πέραν της κοινής καταγωγής; Η Mansory δίνει μια πολύ διαφορετική απάντηση, όμοια με τις ιδιαίτερες δημιουργίες της. Ο Γερμανός βελτιωτής, που είναι διαβόητος για τις -τουλάχιστον- αμφιλεγόμενες μετατροπές σε Ferrari, Lamborghini, Rolls-Royce, Bentley κλπ, αποφάσισε να αναβαθμίσει την ανοιχτή 812. Εξωτερικά, η Mansory ακολούθησε την πάγια […] The post Ferrari 812 GTS «Σταλόνε» με 830 ατμοσφαιρικά άλογα appeared first on AutoGreekNews.
14:53 18/02/2024

Ο «Ρόκι» αποχαιρετά τον «Απόλλο» – Δάκρυσε στο «αντίο» του Γουέδερς ο Σταλόνε [βίντεο]

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Καρλ Γουέδερς: Το συγκινητικό μήνυμα του Σιλβέστερ Σταλόνε στον αγαπημένο του «Απόλλο». Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του ξαφνικού θανάτου του ηθοποιού Καρλ Γουέδερς, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της σειράς ταινιών «Ρόκι», Σιλβέστερ Σταλόνε, αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα τον συμπρωταγωνιστή του. Ο ξαφνικός θάνατος του «Απόλλο» βύθισε στη θλίψη τον κόσμο του Χόλιγουντ, με τον […] Το άρθρο Ο «Ρόκι» αποχαιρετά τον «Απόλλο» – Δάκρυσε στο «αντίο» του Γουέδερς ο Σταλόνε [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
19:00 03/02/2024

Σταλόνε για Καρλ Γούεδερς: Ραγίζει καρδιές το αντίο στον «Απόλλο» του «Ρόκι»

Cnn.gr
Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του ξαφνικού θανάτου του ηθοποιού Καρλ Γουέρδερς, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της σειράς ταινιών «Ρόκι», Σιλβέστερ Σταλόνε, αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα τον συμπρωταγωνιστή του.Περισσότερα...
17:37 03/02/2024

Συντετριμμένος ο Σταλόνε για τον θάνατο του Καρλ Γουέδερς: Χωρίς αυτόν δεν θα τα είχαμε καταφέρει στα Ρόκι

thetoc.gr
"Είναι μία απίστευτα λυπηρή ημέρα για μένα", είπε ο Σιλβέστερ Σταλόνε για τον θάνατο του Καρλ Γουέδερς
17:09 03/02/2024

Το αντίο του Ρόκι στον Apollo Creed – «Συνέχισε να χτυπάς»

tovima
«Δεν θα μπορούσα ποτέ να είχα καταφέρει αυτό που κάναμε με το Ρόκι χωρίς αυτόν» λέει ο Σιλβέστερ Σταλόνε
16:00 03/02/2024

Σιλβέστερ Σταλόνε: Χάρη σε αυτό το σκύλο έγινε πλούσιος και διάσημος

koolnews.gr
Ο Sylvester Stallone, ένας από τους πιο διάσημους και αγαπημένους ηθοποιούς στον χώρο του Hollywood, είναι γνωστός για τους ρόλους του σε ταινίες δράσης με αρκετή βία. Ωστόσο, πίσω από την σκληρή εικόνα του που αποπνέει ο περίγυρος των ρόλων του, κρύβεται μία πολύ πιο ευαίσθητη πτυχή του εαυτού του, την οποία φανέρωσε μέσω του […] The post Σιλβέστερ Σταλόνε: Χάρη σε αυτό το σκύλο έγινε πλούσιος και διάσημος appeared first on Koolnews.gr.
12:58 21/01/2024

Σπύρος Φωκάς: Η συνεργασία με τον Μάικλ Ντάγκλας, τον Ντάνι Ντε Βίτο και τον Σιλβέστερ Σταλόνε

okmag.gr
Λέμε “έφυγε” για να μην πούμε “πέθανε”. Είναι ένας εξωραϊσμός στην έννοια του θανάτου. Ο “θάνατος” είναι λέξη που την αποφεύγουμε. Όπως αποφεύγουμε και τη συχνή σκέψη του. Όλοι, όμως, στις πιο απόκρυφες, στις πιο μύχιες γωνιές του μυαλού μας τον έχουμε υποσημείωση. Eίμαι σε μια ηλικία που τον βλέπω πιο κοντινό από ό,τι ένας […] The post Σπύρος Φωκάς: Η συνεργασία με τον Μάικλ Ντάγκλας, τον Ντάνι Ντε Βίτο και τον Σιλβέστερ Σταλόνε appeared first on OK! Magazine.
07:58 19/11/2023

4 ταινίες του Σιλβέστερ Σταλόνε που αν τις έχεις δει είσαι ή φανατικός ή καμένος

Gazzetta
Σιλβέστερ Σταλόνε, σε αγαπάμε για όλα όσα έχεις κάνει. Ακόμα και γι’ αυτές τις ταινίες που σχεδόν ντρεπόμαστε που τις έχουμε δει, παρότι εσύ δεν ντρέπεσαι που τις έχεις κάνει.
11:00 10/11/2023

Σιλβέστερ Σταλόνε: Πούλησε αντί 17,2 εκατομμυρίων δολαρίων το ράντσο του στην Καλιφόρνια

monopoli.gr
Χαμένος φαίνεται πως βγήκε ο ηθοποιός Σιλβέστερ Σταλόνε από την πώληση του ράντσου του στην Καλιφόρνια καθώς, φήμες αναφέρουν, πως έριξε την αρχική τιμή προκειμένου να βρει αγοραστή.
20:53 06/11/2023

Σιλβέστερ Σταλόνε: O καλλιτεχνικός ορίζοντας ενός παρεξηγημένου αστέρα

tovima
Μια διαδρομή στην άλλη όψη της καριέρας του Σιλβέστερ Σταλόνε, ενός φαινομένου του Χόλιγουντ του οποίου τον βίο εξιχνιάζει το ντοκιμαντέρ «Sly»
08:00 03/11/2023

Γκρέτα Γκέργουικ: Ο Σιλβέστερ Σταλόνε αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον Ken στην «Barbie»

ProtoThema.gr
«Ο Ράιαν Γκόσλινγκ επίσης τον αγαπάει» δήλωσε η σκηνοθέτρια του επιτυχημένου φιλμ
00:00 31/10/2023

Έφυγε από τη ζωή ο Πόλι του «Rocky» – Το «αντίο» του Σιλβέστερ Σταλόνε

irafina.gr
Πέθανε ο «Πόλι», ο «βοηθός» του Σιλβέστερ Σταλόνε στη θρυλική ταινία «Rocky». Ο ηθοποιός Μπαρτ Γιανγκ (Burt Young), ο οποίος έγινε γνωστός για την υποψήφια για Όσκαρ ερμηνεία του στο «Rocky», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών. Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε την Τετάρτη από την κόρη του, Anne Morea Steingieser, σύμφωνα με τους […]
08:46 19/10/2023

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε πούλησε το ράντσο του έναντι 17,2 εκατ. δολ.

tovima
Η υπερπολυτελής έπαυλη όπου έμενε ο Σταλόνε τα τελευταία δύο χρόνια μόλις άλλαξε χέρια.
16:00 11/10/2023

Sly: Με το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Sylvester Stallone θα κλείσει η αυλαία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο

monopoli.gr
Με το ντοκιμαντέρ «Sly» για τον Σιλβέστερ Σταλόνε θα κλείσει το 48ο ετήσιο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο (TIFF) 2023.
15:53 10/08/2023

Σιστίν Σταλόνε: Στη Νέα Υόρκη με ρομαντικό φόρεμα και τα sneakers με τα περισσότερα κλικ στo διαδίκτυο

okmag.gr
Στο πολύβουο Soho στη Νέα Υόρκη εθεάθη το Σάββατο η Σιστίν Σταλόνε. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την εντυπωσιακή κόρη του σταρ Σιλβέστερ Σταλόνε να κάνει τις αγορές του στην καρδιά της μητρόπολης των ΗΠΑ. Ντυμένη με λευκό φόρεμα με τιράντες σε ρομαντικό στυλ και σε κλος γραμμή η κοπέλα επέλεξε μαύρα sneakers Converse All Star. […] The post Σιστίν Σταλόνε: Στη Νέα Υόρκη με ρομαντικό φόρεμα και τα sneakers με τα περισσότερα κλικ στo διαδίκτυο appeared first on OK! Magazine.
14:58 06/08/2023

Σιλβέστερ Σταλόνε – Τζένιφερ Φλάβιν: Παιχνίδια στην πισίνα μετά την κρίση στον γάμο τους

okmag.gr
Στο ξενοδοχείο Cala di Volpe στο Πόρτο Τσέρβο στη Σαρδηνία πέρασαν λίγες μέρες ξεκούρασης ο 77χρονος Αμερικανός ηθοποιός, Σιλβέστερ Σταλόνε με την 54χρονη –τρίτη κατά σειρά– σύζυγό του, Τζένιφερ Φλάβιν με την οποία κάνουν κρουαζιέρα στη Μεσόγειο με πολυτελές κότερο. Με την Τζένιφερ Φλάβιν παντρεύτηκαν το 1997 και έχουν αποκτήσει τρεις κόρες, τη Σκάρλετ, τη […] The post Σιλβέστερ Σταλόνε – Τζένιφερ Φλάβιν: Παιχνίδια στην πισίνα μετά την κρίση στον γάμο τους appeared first on OK! Magazine.
07:58 24/07/2023

Σιλβέστερ Σταλόνε: Έχασε τη μνήμη του όταν προετοιμαζόταν για το «Ρόκι ΙΙΙ»

in.gr
Ποιος ήταν ο λόγος που έχασε τη μνήμη του ο Σιλβέστερ Σταλόνε.
10:00 22/06/2023

Σιλβέστερ Σταλόνε – Τζένιφερ Φλέιβιν: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανάκληση του διαζυγίου

okmag.gr
Το βράδυ της Πέμπτης ο Σιλβέστερ Σταλόνε και η σύζυγός του, Τζένιφερ Φλέιβιν γιόρτασαν την πρεμιέρα της νέας σειράς reality για τη ζωή τους με τον τίτλο The Family Stallone. Στις 11 Μαΐου, ο 76χρονος «Ρόκι» και η 54χρονη σύντροφός του πόζαραν χαμογελαστοί και αγαπημένοι στο κόκκινο χαλί που στρώθηκε στο εστιατόριο Torrisi στη Νέα […] The post Σιλβέστερ Σταλόνε – Τζένιφερ Φλέιβιν: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανάκληση του διαζυγίου appeared first on OK! Magazine.
13:08 12/05/2023

Σιλβέστερ Σταλόνε: Παίρνει ξανά τα όρη και τα βουνά στα 76 του

tromaktiko.gr
Το λέει η καρδούλα του. Τριάντα χρόνια μετά, ο Σιλβέστερ Σταλόνε θα επαναλάβει τον ρόλο του στο reboot του Cliffhanger (Βαρομετρικό Χαμηλό). Ένα reboot του Cliffhanger (Βαρομετρικό Χαμηλό) είναι ήδη στα σκαριά και μάλιστα με τον Σιλβέστερ Σταλόνε να επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο, 30 ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη ταινία! Σύμφωνα με το Deadline, στα 76 […] The post Σιλβέστερ Σταλόνε: Παίρνει ξανά τα όρη και τα βουνά στα 76 του appeared first on Tromaktiko.gr.
14:55 02/05/2023

Tα αγαπημένα αυτοκίνητα 10 διάσημων σούπερ σταρ

ieidiseis.gr
Ποια μοντέλα λατρεύουν να οδηγούν 10 λαμπερές διασημότητες του κινηματογράφου και του πενταγράμμου.  Oι περισσότεροι διάσημοι καλλιτέχνες και celebrities έχουν στα γκαράζ τους διάφορα πανάκριβα supercars, ορισμένοι μάλιστα φημίζονται για τη λατρεία τους προς τους τέσσερις τροχούς και διαθέτουν ολόκληρες συλλογές καταπληκτικών αυτοκινήτων. Για κάποια από αυτά όμως τρέφουν λίγο μεγαλύτερη αδυναμία, όπως συμβαίνει με τα δέκα πιο αγαπημένα μοντέλα λαμπερών σταρ της μεγάλης οθόνης και της μουσικής. Σιλβέστερ Σταλόνε Ο διάσημος ηθοποιός δεν λατρεύει τη δράση μόνο στις ταινίες του, αλλά και στον δρόμο. Δεν είναι λοιπόν διόλου παράξενο, που προτιμά ανάμεσα στα αυτοκίνητά του μία σκληροπυρηνική Dodge Vi
07:02 01/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load