Ζαχαράκη: Προχωράμε σε 10.000 νέους διορισμούς με έμφαση στην πρωτοβάθμια και ειδικά στα Νηπιαγωγεία

10:05 - 24/04/2025

Την απόφαση της Κυβέρνησης να προχωρήσει, φέτος, σε επιπλέον διορισμούς 10.000 εκπαιδευτικών ώστε να καλυφθούν εγκαίρως οι ανάγκες των σχολείων, επανέλαβε η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, σε συνέντευξή της στο MEGA, ενώ ήδη έχουν προηγηθεί συνολικά 39.000 διορισμοί. «Κάνουμε πράξη της δέσμευσή μας για τη στήριξη του δημόσιου σχολείου και πρόθεσή μου είναι να υπάρξουν […] Το άρθρο Ζαχαράκη: Προχωράμε σε 10.000 νέους διορισμούς με έμφαση στην πρωτοβάθμια και ειδικά στα Νηπιαγωγεία εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Baraonda Music Hall: Λαμπερή πρεμιέρα γεμάτη Pasion για τη Νίνα Λοτσάρη – Ποιοι επώνυμοι παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα [βίντεο]

Ξέσπασε σε κλάματα on air ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Με ρώτησαν πόσα χρήματα θέλω για να κλείσω το στόμα μου» – Απαντά για τα likes στον Μαζωνάκη [Βίντεο]

Αποκαλυπτική Λόρεν Σάντσεζ στο Instagram – Η σύζυγος του Μπέζος μιλά για τη ζωή της

Έξαρση ιώσεων στις γιορτές – Προειδοποιεί η καθηγήτρια Επιδημιολογίας, Ψαλτοπούλου για την μεταδοτική υποπαραλλαγή γρίπης Α [βίντεο]

Αυτή είναι η χώρα της χρονιάς 2025 σύμφωνα με τον Economist

Θεσσαλονίκη: 27χρονος συνελήφθη για σειρά διαρρήξεων σε καταστήματα και σπίτι μέσα σε έναν μήνα