«Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας κοντά σε συμφωνία για την παραμονή του Φίλιπ Πετρούσεφ στο Βελιγράδι» αναφέρουν στη Σερβία

12:38 - 25/04/2025

Στον Ερυθρό Αστέρα αναμένεται να συνεχίσει να αγωνίζεται ο Φίλιπ Πετρούσεφ, αφού ο Ολυμπιακός εμφανίζεται να έχει ανάψει το “πράσινο φως” για την παραμονή του ... To άρθρο «Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας κοντά σε συμφωνία για την παραμονή του Φίλιπ Πετρούσεφ στο Βελιγράδι» αναφέρουν στη Σερβία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φλωρίδης: Το πολιτικό σύστημα μεταφέρει τις αδυναμίες τους στη Δικαιοσύνη, προκαλώντας απαξίωση και πλήγμα στη Δημοκρατία

Σίδνεϊ: Παγκόσμιος αποτροπιασμός από τη σφαγή σε εβραϊκή γιορτή – «Ο αντισημιτισμός δεν έχει θέση σε αυτόν τον κόσμο» λένε ΗΠΑ και Ευρώπη

Χατζηδάκης για αγροτικό: Δεν αντιμετωπίζεται με τελεσίγραφα η κατάσταση – Το να στρέφεται μια κοινωνική ομάδα εναντίον άλλων, δεν οδηγεί πουθενά

Παναιτωλικός – ΑΕΚ live για την 14η αγωνιστική στη Super League

Μάριος Φραγκούλης: Θέλω να γίνω ανάδοχος γονέας, γιατί κι εγώ είμαι υιοθετημένο παιδί»

Σίδνεϊ: Μουσουλμάνος φοιτητής από το Πακιστάν ο ένας δράστης του αιματοκυλίσματος – Η στιγμή που Αυστραλός πολίτης τον αφοπλίζει